Garancia érvényesítése

10 év írhatósági garancia az Okos Falfestékre!

 

Felhívnánk figyelmét arra, hogy a falra a festést követően 15 napig nem lehet írni. Az alábbi pontok betartásával 10 év írhatósági (és mégnesezhetőségi) garanciát vállalunk a felületre. Az alábbi utasítások figyelmen kívül hagyásával az Okos Falfestékkel kezelt felület elveszti a garanciáját.

  1. A festék 15 napon keresztül keményedik ki. Ezen időszak alatt az Okos Falfestékkel kezelt felületre írni szigorúan tilos.
  1. Csak az általunk forgalmazott whiteboard markerrel érvényes az írhatósági és törölhetőségi garancia. Lehetőség van azonban elküldeni díjmentes bevizsgálásra hozzánk az Önök által használni kívánt whiteboard markereket. Amennyiben tesztünk során megfelelőnek bizonyul, a garancia továbbiakban is fennáll.
  1. A Mágnesfalas OkosFal neodímium mágnessel és mágnesfóliával működik megfelelően. Mágneseket a http://magnesfal.hu oldalon tud rendelni
  1. Az Okos Falfestékkel kezelt felületet csak táblatisztító folyadékkal lehet tisztítani. Egyéb vegyszeres folyadékkal kezelni szigorúan tilos! Minden ilyen azonnali garanciavesztéssel jár. Csak az általunk forgalmazott folyadékokkal tudjuk garantálni a sziluettmentes törlést és a problémamentes használatot.
  1. A sima whiteboard táblával ellentétben az OkosFalra írt szöveget hosszabb fenthagyás esetén is problémamentesen lehet letörölni. Ehhez a PRO (125ml) folyadék szükséges.
  1. Az Okos Falfestékkel kezelt felületet a hosszúszálú törlőkefével kell törölni. A táblát a mikroszálas törlőkendővel vagy a törlőszivaccsal kell időszakosan tisztítani.
  1. Az OkosFalat súrolni, sikálni tilos!
  1. A garancia csak rendeltetésszerű használat esetén érvényes. Karistolás, leverés, éles tárggyal történő sérülés esetén a garancia érvényét veszti. Amennyiben nem az általunk forgalmazott termék használata során jön elő bármilyen hiba, a felületre garanciát vállalni nem tudunk. Biztosítjuk, hogy a termék a garanciális időszak alatt, rendeltetés szerű igénybevétel és a megfelelő fehér tábla kellékek használata mellett nem reped, nem színeződik és nem halványodik el. A garancia csak akkor érvényes, ha a terméket a megadott instrukciók szerint festik fel. A garancia csak a termék részleges vagy teljes cseréjére érvényes, nem terjed ki a felfestésre vagy egyéb költségekre.