Kiegészítők

Kezdőcsomag

A mágnes nélküli kezdőcsomagban minden benne van, ami szükséges a fal megfelelő használatához. Filcek, folyadékok, törlők extre kedvezményes áron.
Tovább a webshopba

Mágneses kezdőcsomag

A mágneses kezdőcsomagban minden benne van ami az OkosFal használatához szükséges, 20 db extra erős mágnes, filcek, folyadékok és törlők.
Tovább a webshopba
ed

OkosFal Filc (4db)

Az Okos Falfesték szárazon törölhető, ha az általunk forgalmazott markereket használja. De nem csupán az Okos Falfestékkel működik tökéletesen, hanem az Okos Fehértábla lapokkal egyaránt. Egy csomagban 4 szín található.
Tovább a webshopba
tablatorlo

Táblakefe

Ezzel a speciális hússzúszálú táblakefével gyorsan és egyszerűen lehet letörölni az írást az Okos Falfestékkel kezelt felületről, amennyiben még nincsen hetek óta fent az írás. Nem igényel tisztítást, nem fogja össze a kezet a fal tisztításakor.
Tovább a webshopba
proveg

PRO tisztítófolyadék

A PRO tisztítófolyadékkal még a több hete a felületen lévő írást is gyorsan és egyszerűen lehet eltüntetni, így teljesen újjá lehet varázsolni az Okos Falfestékkel kezelt felületet. Még az idő múlásával sem lesz szellemképes az adott falszakasz.
Tovább a webshopba
whiteboard_cleaner_web_version_

Okos Tisztítófolyadék

Bár az Okos Falfesték szárazon törölhető, azonban kéthetente egyszer érdemes áttörölni a felületet, hogy az elhalt marker réteget eltávolíthassuk a felületről. Ehhez tökéletes megoldást nyújt az Okos Tisztítófolyadék
Tovább a webshopba
torlosziv

Törlőszivacs

Speciális törlőszivacsunk egyaránt megfelelő választás az Okos Falfestékkel kezelt és a Táblafestékkel kezelt felület tisztán tartásához. Egyszerre hatékony és esztétikus. Könnyen tisztítható, mosható.
Tovább a webshopba
eraser_cloth_smarter_surfaces

Mikroszálas törlőkendő

A mikroszálas törlőkendő segítségével gyorsan és egyszerűen törölhető az OkosFalra írt szöveg. Sokkal szebb törlési eredmény érhető el vele, mint egy átlagos kendővel.
Tovább a webshopba
smrtneoveg

Fogós mágnes

A neodímium mágnes segítségével papírlapokat, dokumentumokat, tervrajzokat helyezhetünk el a mágnesfestékkel, illetve a mágnesglettel kezelt felületen. Fogójának köszönhetően egyszerű le és feltenni.
Tovább a webshopba
neodimum

Neodímium mágnes

A neodímium mágnes segítségével papírlapokat, dokumentumokat, tervrajzokat helyezhetünk el a mágnesfestékkel, illetve a mágnesglettel kezelt felületen. Egy csomagban összesen 20 darab extra erős mágnes található.
Tovább a webshopba
chalk

Kértafilc (9 szín)

Speciális krétafilcünk segítségével az Okos Táblafesték egyedülállóan teljes mértékben sziluettmentesen törölhető. Éppen ezért kiemelten ajánljuk irodákba, éttermekbe és bárokban egyaránt. Száradás után vízálló, de nedves törlőkendővel könnyen eltávolítható.
Tovább a webshopba
IMG_1573

Bordűr

Az Okos Falfesték nagyszerűsége, hogy senki nem tudja megmondani, hogy ott van. Éppen ezért – ha nem az egész falat keni le – érdemes lehet megjelölni azt a falat, ahova lehet írni. Ezért hoztuk létre az esztétikus bordűröket, amikkel behatárolhatjuk a felületet.
Tovább a webshopba