Ezt mondták az Okos Falfestékről mások!

Az Okos Falfesték egy ír találmány, mely nem csupán Magyarországon, hanem a világ több mint 10 országában kapható. Összegyűjtöttünk néhány visszajelzést, hogy Ön is meggyőződhessen az Okos Falfesték nagyszerűségéről.
“A táblák vagy plexik tényleg nem hasonlíthatóak az Okos Falfestékhez. Nem telt el úgy nap, hogy ne használtuk volna, mióta kifestettük vele az irodát. Jó érzés az embereknek, hogy szabadon írhatnak a falakra. Szabadságot ad a találkozóknak, csak felvázoljuk az ötleteinket a falra, és rögtön tudjuk őket fejleszteni közösen. Sok elképzelés született már ilyen módon.

Rosie Clancy, Digital Menedzser, 11890

"Éppen megrendeltük az Okos Falfestéket. Már most jobbnak érezzük magunkat!"

Peter Connor, Ügyvezető Igazgató, Bullet HQ

“Rengeteg táblát használtunk irodáinkban klienseink rendeléseinek felvételéhez és alkalmazottaink beosztásainak követéséhez, majd kipróbáltuk az Okos Falfestéket kezdetben a főbb tárgyalóinkban. Nagy siker volt, tehát ma már szinte az összes irodánk ki van festve vele. Rendkívül jól működik, nagy találmány. Azt kell mondjam, le vagyunk nyűgözve.”

A. Travers, Ügyvezető Igazgató, Travers & Co.

“Nagyon gazdaságos módszer, hogy irodánkat fehértáblává varázsoljuk! “

Social Ent. Ireland

“Én már kipróbáltam a terméket és tökéletesen bevált... A klienseink is örömmel fogadták.”

A2Z Ingatlan karbantartó

Nézze meg termékeinket a webshopban!

Reméljük, hogy felkeltettük érdeklődését az Okos Falfesték iránt. Amennyiben kérdése van keressen bennünket a weboldal alján található elérhetőség bármelyikén. Ha rendelni szeretne, akkor gyorsan és egyszerűen megteheti mindezt a webshopunkon keresztül, ahol minden termékünket megtalál.

Tovább