Oktatás – Esettanulmány

Így működik az Okos Falfesték az oktatásban

Szeretnénk néhány példán keresztül bemutatni azt, hogy az oktatásban miért is szeretik annyira az Okos Falfestéket. Nem csupán, óvodák, iskolák és egyetemek használják, de a siketek közösségében is nagy hasznát veszik az Okos Falfestéknek.
kidsyoutube-150x150

Emma Brehany tanító lecserélte a fehértábláját egy egész falnyi Okos Falfestékre. A gyermekek asztalait szintén lefestette. A végeredmény egy interaktív tanulási környezet lett a kis diákok számára. Kattintson és nézze meg a videónkat arról, hogy miként használják az OkosFalat a legkisebbek.

Roatoath Junior Iskola

Woodham-School-6-150x150

Minden diákban ott lapul a kreativitás, a mi munkánk pedig, hogy ezt előhozzuk belőlük. Végül az Okos Falfesték 6 különböző területen lett alkalmazva: Angol, Matek, Művészet, Technológia, RE és felzárkóztató képzésen. Olvassa el cikkünket, ahol egy tanár mesél arról mennyire hasznos az Okos Falfesték.

Woodham Academy

deafyoutube-150x150

Az Ír Siketek Közössége úgy gondolta, hogy az Okos Falfesték segítségével átalakítja tantermeit egy interaktív közeggé. A tanárok számára a vizuális kommunikáció az egyik legfontosabb eszköz a tantermekben. Nézze meg, miként használják az Okos Falfestéket Johnny Corcorans tantermében.

Ír Siketek Közössége

UK-Seaton-Burn01-150x150

Én a BETT Show-n találkoztam az Okos Falfestékkel 2012 januárjában; Ahogy az emberek a falakra írtak, elképzeltem ugyanezt a mi iskolánkban, és úgy éreztem, ezt mi is hasonlóképpen tudnánk hasznosítani. Éppen ezért gyorsan meg is rendeltük a terméket.

Seaton Burn Főiskola

Tekintse meg termékeinket a webshopban!

Reméljük, hogy felkeltettük érdeklődését az Okos Falfesték iránt. Amennyiben kérdése van keressen bennünket a weboldal alján található elérhetőség bármelyikén. Ha rendelni szeretne, akkor gyorsan és egyszerűen megteheti mindezt a webshopunkon keresztül, ahol minden termékünket megtalál.

Tovább