Oktatás – Ajánlások

Ezt mondták az Okos Falfestékről mások!

Az Okos Falfesték egy ír találmány, mely nem csupán Magyarországon, hanem a világ több mint 10 országában kapható. Összegyűjtöttünk néhány visszajelzést, hogy Ön is meggyőződhessen az Okos Falfesték nagyszerűségéről.
“Az Okos Falfesték egy alternatív megadás, ami plusz előnyökkel jár a hagyományos fehértáblákhoz képest. Pontosan azt kapjuk tőle, ami a leíráson szerepel. Kiváló terméknek találjuk, ami befedi az összes rendelkezésre álló teret. Sokkal nagyobb és hasznosabb felületet teremt az oktatáshoz.”

Frank Heraghty, Waterford Institute of Technology, Írország

“Felbecsülhetetlen értéknek találtuk az Okos Falfestéket a tantermeinket járva, a fiatalok rengeteg hasznát veszik a különböző rendezvényeken. Egyszerű használni, írni rá, a projektorok képeinek kiváló háttér és könnyű törölni is.”

Margaret, Cois Cairn Community Centre Bray, Írország

“Egy ofstedi tanár mutatta meg hogy kell használni az Okos Falfestéket, miként növeli meg a rendelkezésre álló teret. Úgy érzem, hogy az Okos Falfesték segített sokkal személyesebbé tenni oktatást számomra, ami egy rendkívül jó dolog.”

Dave Cookson, Seaton Burn College, Egyesült Királyság

“Kiválóan alkalmas diagramok rajzolásához. Könnyen felfestettük, és egyszerűen írható, törölhető. Elégedettek vagyunk minden szempontból, csak ajánlani tudjuk mindenkinek.”

Frank Pike, Iskolai menedzser, London School of Sound, Egyesült Királyság

“Tervezésre és ötletelésre használom a diákjaimmal. Sokkal jobban átlátják ezt a nagyobb felület, mint a monitorokat és a papírlapokat. Imádnak rajzolni rá! Majdnem sorba is állnak érte!”

Simon McKenzi, Aquinas College Gold Coast, Ausztrália

Nézze meg termékeinket a webshopban!

Reméljük, hogy felkeltettük érdeklődését az Okos Falfesték iránt. Amennyiben kérdése van keressen bennünket a weboldal alján található elérhetőség bármelyikén. Ha rendelni szeretne, akkor gyorsan és egyszerűen megteheti mindezt a webshopunkon keresztül, ahol minden termékünket megtalál.

Tovább