WHITEBOARD FESTÉK

IRODA

Legyen trendi és egyedi az irodája, felejtse el a csúnya és praktikátlan fehértáblákat és mágnestáblákat, melyekkel csak a macera van. Változtassa bármely helyiségnek a falát írhatóvá és törölhetővé.

ISKOLA

Oktatási intézmények részére kiemelten ajálnjuk az írható falfestékünket intenzív használat esetén is.
Olyan neves hazai iskolák választották már az Okos Whiteboard Festéket, mint a MOME, BME, TF vagy éppen az Óbudai Egyetem.

BOLT & ÉTTEREM

Ne szenvedjen többet a krétával, ne hívjon mindig dekor festőt, ha változtatni szeretne valamit a kiíráson.

OTTHONI FELHASZNÁLÁS

Kreatív a kisgyermeke de nem szeretné, hogy az otthoni falak bánják? Fesse le őket Okos Whiteboard falfestékkel és nem kell aggódnia a felújítás miatt.

Pontosan mi is az Okos Whiteboard Falfesték?

Az Okos Whiteboard Falfesték falra, gipszkartonra, fémre, fára kenhető, így számos felhasználási területen nyújthat Önnek segítséget. Az Okos Whiteboard falfesték egy speciális anyag, mely felhordása után markerrel írható és törölhető lesz.

A mágnestábla már a múlt!

Az OkosFalat ugyanúgy, mint a többi táblát szárazon lehet törölni. A hosszabb ideje fennlévő szöveget pedig táblatisztító folyadékkal lehet eltüntetni. Azonban a fehértáblákkal ellentétben itt nem kell az egész felületre ráfújni, hanem csak a törlőrongyra, ugyanis már ennyi is képes teljesen tisztára varázsolni a felületet. Ha több mint egy hónapot maradt rajta a szöveg, az OkosFalat akkor sem kell lecserélni. Speciális folyadékunk segítségével még a régi szövegek is eltüntethetőek teljes mértékben sziluettmentesen!

Fehér Okos Whiteboard Falfesték

Ez a termék felel meg a hagyományos írható és törölhető irodai táblának.

 • Okos Mágnesglett 6m²

  59 990 Ft 49 990 Ft +ÁFA
 • Fehér Okos Falfesték alapozó 6m²

  7 500 Ft +ÁFA
 • Fehér Okos Falfesték 6m²

  65 000 Ft 60 000 Ft +ÁFA

Átlátszó Okos Whiteboard Falfesték

Egy igazán egyedi termék, mely színtelen írható festék, így a mögötte lévő falnak az árnyalatát veszi fel. Így olyan színű felületre írhat, amelyre csak szeretne. A választéknak csupán a képzelet tud határt szabni.

 • Okos Mágnesglett 6m²

  59 990 Ft 49 990 Ft +ÁFA
 • Átlátszó Okos Falfesték alapozó 6m²

  8 500 Ft +ÁFA
 • Átlátszó Okos Falfesték 6m²

  65 000 Ft 60 000 Ft +ÁFA

Kezdőcsomagok és kiegészítők

Amennyiben az általunk forgalmazott kiegészítőket használják, a garanciális feltételek betartása mellett 10 év írhatósági/törölhetőségi és mágnesezhetőségi garanciát vállalunk a termékeinkre. Egy kezdőkészlet átlagosan fél-egy évre elegendő, azonban minden kiegészítőnk egyesével is megvásárolható a webshopunkban.

 • Mágneses kezdőcsomag

  23 440 Ft 16 490 Ft +ÁFA
 • Okos PRO tisztítófolyadék

  6 990 Ft +ÁFA
 • Mágnes nélküli kezdőcsomag

  16 450 Ft 11 490 Ft +ÁFA
 • Neodímium mágnes (20 db)

  5 990 Ft +ÁFA
 • Edding 660 whiteboard marker (4 szín)

  2 990 Ft +ÁFA
 • Törlőszivacs

  1 900 Ft +ÁFA
 • Mikroszálas törlőkendő

  1 500 Ft +ÁFA
 • Táblakefe

  1 900 Ft +ÁFA
 • Fogós neodímium mágnes (10 db)

  5 490 Ft +ÁFA
 • Okos Tisztítófolyadék (125 ml)

  2 490 Ft +ÁFA

LEGFRISEBB BLOGBEJEGYZÉSEINK A WHITEBOARD FESTÉKRŐL

Elindult az OkosFalfesték Instagram oldala

Hivatalosan is elindítottuk Instgaram oldalunkat, ahol legfrissebb munkáink, akcióink és nyereményjátékaink lesznek megtalálhatóak. Munkánk során a legtöbb ügyfelünk megengedi, hogy lefényképezzük az elkészült falakat. Egy az elmúlt három évben csak folyamatosan gyűltek ezek és csak néha osztottuk meg a Facebook oldalunkon. Néhány munkánk azonban annyira egyedi lett, hogy nem szerettük volna a fiókban tartani, az Instagram pedig tökéletes platform ezek megosztására. Azonban nem csak a végeredményeket szeretnénk itt megjeleníteni,  éppen ezért speciális akciókat, nyereményjátékokat és híreket is meg fogunk osztani. Ha még nem tette, érdemes bekövetni az Instagram oldalunkat, mert hamarosan új nyereményjáték indul, ahol a fődíj, egy közel 100.000 forint értékű csomag lesz.

Milyen táblafestéket válasszunk?

-Mik a különbségek a táblafestékek között? Ez talán a legtöbbször elhangzott kérdés amit ügyfeleinktől kapunk, ha telefonálnak nekünk. A kérdés pedig jogos: számtalan táblafesték közül lehet választani, melyek árban, kivitelben és felhasználási módban is jelentősen eltérnek egymástól. Most bemutatjuk, hogy az általunk forgalmazott táblafestékek között mik a különbségek. Valószínűleg már mindenki találkozott az iskolában zöld táblával, melyekre a tanárok írnak. Ezek speciális fém táblák, mely táblafestékkel van lekenve. Ezáltal mágnesezhető és krétával írható felület jön létre. Sok szülőben felmerül a kérdés, hogy vajon ezt a megoldást otthon is meg lehet-e valósítani egyszerűbb keretek között? A válasz: igen. A legelső amit el kell dönteni, hogy csak írható felületet szeretnénk-e vagy mágnesezhetőségre is szükségünk van? Ha az utóbbi, akkor sem kell nehéz és ósdi fémtáblát vásárolni, létezik Okos Mágnesfesték és Mágnesglett, mely pont ezt a célt szolgálja. Míg iskolai emlékeinkben élénken él a zöld szín, addig mára már nem csak ebben lehet gondolkodni. Kínálatunkban létezik speciális táblafesték, melyet RAL színkód alapján keverünk ki, ezáltal bármilyen színű lehet. Fehér, Piros, kék, sárga... Az árnyalatnak csak a képzelet  szabhat határt. Kératfilcezhető-e a táblafesték? A Krétafilc egy folyékony kréta, melynek köszönhetően búcsút mondhatunk a krétapornak. Bár krétafilcnek hívják, sajnos a legtöbb táblafesték nem krétafilcezhető. Törlés után ugyanis szellemképes marad a felület, ami után sajnos ismételten át kell festenünk a felületet. De nem...

Vásárlásával most Ön is segít

Itt, az OkosFalfestéknél nagyon szeretjük az állatokat. Lehetőségeinkhez mérten mindig segítünk olyan szervezeteknek, akiknek elsődleges céljuk, hogy a a bajbajutott négylábúaknak segítsenek. Speciális promóciónk keretében most vásárlásával Ön is segíthet. A husky az egyik leggyönyörűbb kutyafajta a világon, ám nagy mozgásigényük, játékosságuk és szeszélyes természetük sokaknak csak akkor derül ki, amikor már megvásárolták. Éppen ezért rengeteg „házi farkasra” un rá a gazdája. Jobb esetben leadják őket menhelyekre, a rosszabbra inkább gondolni sem merünk... Az Összefogás a Szánhúzókért Alapítvány  minden erejével azért küzd, hogy a hontalanná vált Husky-k a lehető leggyorsabban új, szerető gazdához kerülhessenek, akik tisztában vannak a fajta jellegzetes tulajdonságaival. Az átmeneti időszak azonban költséges. Az orvosi beavatkozások, a tápok és a kutyapanzió is komoly anyagi ráfordítást igényel, amit a szervezet egyre nehezebben tud finanszírozni. Éppen ezért gondoltunk egyet és vásároltunk tőlük 100 darab naptárat a jövőbeni vásárlóink nevében, hogy ezzel is segítsük Őket. Minden nettó 15.000 forint vásárlás felett Ön 500 forinttal támogatja az Összefogás a Szánhúzókért Alapítvány munkáját. Mi pedig hálánk jeléül megajándékozzuk Önt egy 2020-as Husky-s naptárral.

NE BAJLÓDJON A KIVITELEZÉSSEL!

Profi kivitelezőcsapatunk várja megkeresését. Amennyiben mi kivitelezzük a felületet, automatikusan jár a 10 év garancia.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK


Sokan használják az Okos Falfestéket projektor felületnek. Ha nagy felbontású projektort használ, talán még előnyére is válhat.
Az Okos Falfesték ideális eszköz a legtöbb tábla javítására.  Az Okos Falfesték felvihető közvetlenül a régi táblára alapozás után, csak győződjön meg róla, hogy minden kréta és filctoll nyomot eltávolított róla előtte. Kréta tábláknál ajánljuk, hogy törölje át előtte vizes ronggyal, majd vigyen fel alapozót.
A termék nem esett át csúszásteszten és minden bizonnyal nehezebben bírja ezt a fajta terhelést, mint bármely más festék. Ez esetben a garanciánk nem érvényes, de minden további nélkül használhatja padlón is.
Természetesen – de ne tárolja 0 fok alatt.
Igen, győződjön meg róla, hogy a felület sima, töltse fel a lyukakat és vigyen fel egy alapozó réteget.
Igen, fehér festék használata előtt vigyen fel alapozót.
Az Okos Falfesték bármilyen felületre felvihető- úgy a falra, mint az asztalra stb... Ha színezett felületre viszi fel, ajánljuk, hogy fesse előtte fehérre. Más felületek, mint a matt festék, felszívhatják az Okos Falfestéket, ezért ezeket a felületeket kérjük alapozza le előtte.
Igen, a normál festékekkel ellentétben az Okos Falfesték 100% voc és oldószermentes. Teljesen szagtalan. A festék konzervdoboza újrahasznosítható.
Természetesen, az Okos Falfesték megfelel minden EU-s szabványnak.
Finoman csiszolja le, vigyen fel alapozót, hagyja megszáradni, majd fesse le.
Az Okos Falfesték bármilyen tábla filccel használható, azonban garanciát csak az általunk forgalmazott termékekre tudunk vállalni.
Az OkosFal önmagában szárazon törölhető. A hozzá kapható mikroszálas törlőkendővel egyszerűen letisztítható a fal. Ha a szöveg sokat áll a falfelületem akkor hozzá kapható folyadékkal lehet letörölni úgy, hogy nyoma se legyen. Kéthavonta javasoljuk, hogy Okos tisztítófolyadékkal mossa le a falat.
Az Okos Falfestékre alapesetben 10 év írhatósági garanciát vállalunk a garanciális feltételek betartása mellett. A legfontosabb, hogy a falfelületet előzetesen Okos Alapozóval kell kezelni. A garancia akkor is jár, amennyiben nem mi kivitelezzük a felületet, azonban ilyenkor az elkészítés után fotót kérünk be, hogy megnézhessük: szakszerűen kenték-e fel a festéket. Ha nem szakszerűen került felfestésre, akkor sajnálatos módon garanciát nem tudunk vállalni a termékre. A további feltételeket a garancia érvényesítése menüpontban találja meg.
Az Okos Falfesték jelenleg csak ilyen kiszerelésekben kapható, amik minden szükséges hozzávalót tartalmaznak.
Minden Okos Falfesték tartalmaz- Okos Falfesték A és B részt, egy henger hüvelyt, egy csiszoló egységet, kesztyűt, mikro szálas törlő anyagot, használati útmutatót és egy Okos Falfesték matricát.

Finoman csiszolja le, vigyen fel alapozót, hagyja megszáradni, majd fesse le.

Ha megszáradt, használjon olaj eltávolítót, amit legtöbb autós és műszaki boltban beszerezhet.

A festék 28 nap napon keresztül keményedik ki. Az első 15 napban egyáltalán nem lehet a felülethez hozzáérni, a 15. nap és a 28 nap között csak és kizárólag az általunk forgalmazott filcekkel lehet írni a felületre és az általunk forgalmazott mikroszálas törlőkendővel lehet törölni a felületet.

Az első írható 15 napban írás után legkésőbb 6 órával le kell törölni a felületet, azonban még az általunk forgalmazott folyadékkal sem lehet mosni. Csak és kizárólag szárazon törölhető ebben az időszakban.

Nem, az egyedi tábla festékünk 100% térfogatú szárazanyag, ami azt jelenti, hogy nagyon kevés szagot termel, de ajánljuk a szellőztetést a friss levegő és a gyorsabb száradás érdekében.

Győződjön meg, hogy az A és B rész jól el lett keverve (minimum 5 percig keverje), utána hagyja állni 5 percig. Ez az 5 perc a keverék számára  nagyon fontos. Bekeverés után egy órán belül fel kell használni azt.

Igen.  Ha a mágneses felület jó minőségű, akkor az Okos Falfesték is jól fog működni rajta. 

Az Okos Falfesték sima felületen működik a legjobban. Ha a fal nagyon érdes 

 1. lehetőség szerint töltse fel azt
 2. vagy csiszolja le a hozzáadott csiszolóval
 3. Esetleg vigyen fel egy vizes alapú fehér réteget
 4. hagyja megszáradni, majd arra kenje az Okos Falfestéket.

A legtöbb falnál mindössze simítsa le a felületet a hozzáadott csiszolóval, majd ragasztószalaggal ragassza le a festeni kívánt felület széleit Kérjük, hogy a részleteket felhordás előtt olvassa el a használati útmutatóban.

Nem, bármilyen hagyományos szivacshenger alkalmas hozzá. Egyet mi is csatolunk minden kiszereléshez.

Mindössze egy réteg szükséges. Győződjön meg róla, hogy rendesen eloszlatta az anyagot, a termékhez adott görgetővel, 5-10 alkalommal gurítson végig rajta. További információért kérjük olvassa el a használati útmutatót.

Használja a mellékelt védőkesztyűt, a védőszemüveg a felhasználó döntése. Mint minden festésnél, győződjön meg, hogy a szoba megfelelően szellőzik.

Az Okos Falfesték jelenleg kétféle színben és 4 féle méretben kapható. Mind a fehér, mind pedig az átlátszó változatból megvásárolható a 2m², 6m², illetve a 18m². Létezik még 34m²-es változat is, azonban az csak abban az esetben elérhető, ha mi kivitelezzük a felületet, ugyanis az kivitelezői változat, amivel sokkal nehezebb dolgozni.
Az Okos Falfestékhez kapható Okos Alapozó is (nem része a csomagnak), mely használatával (és szakszerű kivitelezés esetén) 10 év írhatósági garanciát vállalunk a felületre, amennyiben a garanciális feltételeket betartják, illetve szakszerűen hordják fel az anyagot.
You've just added this product to the cart: