PROJEKTORFESTÉK

Mi is az Okos Projektorfesték

Felejtse el a költséges és ódivatú vásznat. Megérkezett Magyarországra az Okos Projektorfesték, mely segítségével bármilyen sima beltéri falfelületet vetíthetővé varázsolhat. Speciális formulájának köszönhetően egyaránt használható hagyományos és interaktív projektorokkal, beállítási és külön telepítési igények nélkül. A fényvisszaverő képessége (LRV) 90-95%-os,így a vetített kép olyan lesz, mint amilyennek azt megálmodták. Az Okos Projektorfesték 3 kivitelben kapható. A már jól megszokott sztenderd Okos Projektorfesték továbbfejlesztett változatai is elérhetőek. Az Okos Projektorfesték HD és az Okos Projektofesték Cinema tovább növelik a felhasználói élményt.

Mi is az Okos Projektorfesték

 • 6 négyzetméterre elegendő
 • 3 különböző változatban elérhető
 • Akár 140 fokos látószög
 • Szürke színben is elérhető
 • Könnyű installálás
 • 10 év garancia

AKIK MÁR MINKET VÁLASZTOTTAK

 
 

Projektor festékeink

 • Fehér Okos Falfesték alapozó 6m²

  7 500 Ft +ÁFA

Speciális alapozónk megköti a falon lévő port, illetve segít abban, hogy a fedőfesték ne szívódjon el. A sima és a PRO Projektorfestékekhez kifejezzen ajánljuk. Egy doboz 6m2-re elegendő két rétegben.

 • Okos Projektorfesték 6 m²

  27 000 Ft +ÁFA

Belépő-szintű termékünk, mely profi választás irodai, iskolai és otthoni felhasználásra egyaránt. Termékünkben speciális önterülő vegyületek és kiváló gyanták kaptak helyet, hogy a lehető legjobban feszített felület jöjjön létre.

Hozzon létre extrém képminőségű vetített felületet. Nem csak felülmúlja a hagyományos projektorvásznakat, de még méretbeli korlátja sincsen. Kifejezetten mozizáshoz vagy TV nézéshez ajánljuk a PRO projektorfestékünket.

Készítsem optimális teljesítményű vetítőfelületet alacsonyon környezeti megvilágítás mellett. A szürke projektorfestékünket kifejezetten játékokhoz és otthoni moziszobákhoz terveztük. Egyedülálló módon a termék magában foglalja az alapozót is.

Ne bajlódjon a kivitelezéssel!

Profi csapatunk az egész ország területén vállal kivitelezést. Amennyiben mi készítjük a falat, automatikusan jár
a 10 év írhatósági (és mágnesezhetőségi) garancia!

Elindult az OkosFalfesték Instagram oldala

Hivatalosan is elindítottuk Instgaram oldalunkat, ahol legfrissebb munkáink, akcióink és nyereményjátékaink lesznek megtalálhatóak. Munkánk során a legtöbb ügyfelünk megengedi, hogy lefényképezzük az elkészült falakat. Egy az elmúlt három évben csak folyamatosan gyűltek ezek és csak néha osztottuk meg a Facebook oldalunkon. Néhány munkánk azonban annyira egyedi lett, hogy nem szerettük volna a fiókban tartani, az Instagram pedig tökéletes platform ezek megosztására. Azonban nem csak a végeredményeket szeretnénk itt megjeleníteni,  éppen ezért speciális akciókat, nyereményjátékokat és híreket is meg fogunk osztani. Ha még nem tette, érdemes bekövetni az Instagram oldalunkat, mert hamarosan új nyereményjáték indul, ahol a fődíj, egy közel 100.000 forint értékű csomag lesz.

Milyen táblafestéket válasszunk?

-Mik a különbségek a táblafestékek között? Ez talán a legtöbbször elhangzott kérdés amit ügyfeleinktől kapunk, ha telefonálnak nekünk. A kérdés pedig jogos: számtalan táblafesték közül lehet választani, melyek árban, kivitelben és felhasználási módban is jelentősen eltérnek egymástól. Most bemutatjuk, hogy az általunk forgalmazott táblafestékek között mik a különbségek. Valószínűleg már mindenki találkozott az iskolában zöld táblával, melyekre a tanárok írnak. Ezek speciális fém táblák, mely táblafestékkel van lekenve. Ezáltal mágnesezhető és krétával írható felület jön létre. Sok szülőben felmerül a kérdés, hogy vajon ezt a megoldást otthon is meg lehet-e valósítani egyszerűbb keretek között? A válasz: igen. A legelső amit el kell dönteni, hogy csak írható felületet szeretnénk-e vagy mágnesezhetőségre is szükségünk van? Ha az utóbbi, akkor sem kell nehéz és ósdi fémtáblát vásárolni, létezik Okos Mágnesfesték és Mágnesglett, mely pont...

Vásárlásával most Ön is segít

Itt, az OkosFalfestéknél nagyon szeretjük az állatokat. Lehetőségeinkhez mérten mindig segítünk olyan szervezeteknek, akiknek elsődleges céljuk, hogy a a bajbajutott négylábúaknak segítsenek. Speciális promóciónk keretében most vásárlásával Ön is segíthet. A husky az egyik leggyönyörűbb kutyafajta a világon, ám nagy mozgásigényük, játékosságuk és szeszélyes természetük sokaknak csak akkor derül ki, amikor már megvásárolták. Éppen ezért rengeteg „házi farkasra” un rá a gazdája. Jobb esetben leadják őket menhelyekre, a rosszabbra inkább gondolni sem merünk... Az Összefogás a Szánhúzókért Alapítvány  minden erejével azért küzd, hogy a hontalanná vált Husky-k a lehető leggyorsabban új, szerető gazdához kerülhessenek, akik tisztában vannak a fajta jellegzetes tulajdonságaival. Az átmeneti időszak azonban költséges. Az orvosi beavatkozások, a tápok és a kutyapanzió is komoly anyagi ráfordítást igényel, amit a szervezet egyre nehezebben tud finanszírozni. Éppen ezért gondoltunk egyet és vásároltunk...

Érdekli a teljes termékpalettánk?

Nézzen körül webshopunkban és rendeljen könnyedén, a nap 24 órájában.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK


Az Okos Mágnesfesték és Okos Szuper Mágnesfesték egyaránt szürke színű. Az Okos Mágnesglett önmagában fekete. Minden termékünk színre festhető bármilyen beltéri falfestékkel, két vékony rétegben.
Az Okos Mágnesfesték és az Okos Szuper Mágnesfestéket minimálisan 2-3 rétegben kell felvinni. Az, hogy pontosan mennyi nagyban függ a fal szívóképességétől. Minden egyes dobozon megjelölt m2 2-3 réteg esetében érvényes, azaz ha például 3m2 felületre szeretné elkészíteni Okos Mágnesfestékből, akkor csupán egy dobozzal kell megvásárolnia, mert 3m2 összesen 2-3 rétegben értetendő. Az Okos Mágnesglettet két rétegben kell felhordani. Az Okos Mágnesglett 10 kg-s kiszerelésben kapható, rétegenként 1,6 kg anyagnak kell felkerülnie, így adja ki a 6m2-t. Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy az adott m2-re ell kell fogynia a festéknek és a glettnek, ha kevesebb anyag kerül fel, mint az előírt, a felület nem fog működni.
Mindenképpen javasolni szoktuk, hogy a felülettől függően alapozzák a felületet. Ezek az alapozók bármely festékboltban megvásárolhatóak, nem szükségesek az Okos Falfesték Alapozót használni. Amennyiben frissen festették a falat és megfelelően volt alapozva előtte, még egyszer nem szükséges alapozni. Az Okos Mágnesglett esetében ha nem biztos, hogy korábban megfelelő volt az alapozás, mindenképpen célszerű ezt elvégezni, ugyanis négyzetméterenként 1,6 kg anyag kerül fel a felületre, ami nem megfelelő előkezelés estén felhólyagosodhat.
Az Okos Mágnesezhető termékcsalád, falra, gipszkartonra, műanyagra, betonra, fára egyaránt felhordható.
Az Okos Mágnesezhető termékcsalád önmagában nem írható. Azonban Okos Táblafestékkel, Okos Írható/törölhető festékkel vagy írható tapétával kombinálható, így válik mágnesezhetővé, írhatóvá és törölhetővé.
Az Okos Mágnesfestéken a mágnesfóliából készült hűtőmágnesek (lapos) és a neodímium mágnessel szereltek (ezüst színű) megmaradnak. Az Okos Mágnesfesték nem képes a ferrit (fekete korong) mágnesek megtartására. Az Okos Szuper Mágnesfesték és az Okos Mágnesglett azonban egyes jobb minőségű ferrit mágneseket biztonsággal megtartja. Azonban ha neodímium mágnest helyez el a ferrit mágnes hátuljára, azzal egyetlen mozdulat alatt meg tudja azt erősíteni, így képes lesz bármilyen súlyú hűtőmágnest megtartani.
Alapesetben minden neodímium mágnessel és mágnesfóliával tökéletesen működnek az Okos Mágneses termékcsalád tagjai. Az Okos Szuper Mágnesfesték és Okos Mágnesglett egyes ferrit mágnesekkel is használhatóak, azonban ezek változó minősége miatt csak kipróbálással tudható meg, hogy az adott mágnes fennmarad-e a falon. Példaként: az IKEA-ban kapható fűszertartó 200 gramm súllyal tökéletesen megmarad az Okos Szuper Mágnesfestéken és az Okos Mágnesgletten, de egyes Kínában készült hűtőmágnesek nem.
Sokszor teszik fel a kérdést, hogy mekkora mágneses tér keletkezik és ez ártalmas-e. Az Okos Mágnesfesték, az Okos Szuper Mágnesfesték és az Okos Mágnesglett nem mágneses, hanem mágnesezhető. Azaz olyan, mintha folyékony vas kerülne fel a felületre. Ezáltal egyáltalán nem káros. A neodímium mágnesek pedig olyan kicsik, hogy elektromos eszköz közelében is lehet. Egyedül pacemaker közelében nem ajánlott a mágnesek használata.
You've just added this product to the cart: