webshop

Átlátszó Okos Falfesték 18m²
2016-06-02
Okos Fehértábla Lap (10db)
2016-06-05

Okos Mágnesfesték 3m²

24 990 Ft 14 990 Ft +ÁFA

Szeretne a falon rajzokat, fotókat, dokumentumokat elhelyezni egyetlen mozdulattal? Felejtse el a ragasztást, szögelést vagy éppen a fúrást, mely tönkreteszi a falat. Megérkezett az Okos Mágnesfesték, mely akár láthatatlan megoldást nyújt arra, hogy bármely falfelületet kreatívan tudja hasznosítani.

Az Okos Mágnesfesték használatával neodímium mágneseket és mágnesfóliát lehet a falra helyezni, mely akár 8 papírlapnyi súlyt is meg tud tartani egyidejűleg. Intsen búcsút a szögeknek és a festéket visszatépő ragasztóknak. A papírok le és felhelyezése mostantól gyerekjáték.

Az Okos Mágnesfesték önmagában szürke színű, azonban bármilyen beltéri falfestékkel színre festhető, így képes beleolvadni teljesen a környezetébe még fehér árnyalat választás esetén is. Sőt, Okos Táblafestékkel, illetve szárazon törölhető Okos Whiteboard Festékkel egyaránt használható, így a felület egyszerre tud mágnesezhető, írható és törölhető lenni.

A megújult kiszerelésnek köszönhetően, nem csupán erősebb lett a festék, de ugyanazon árért már 3 négyzetméterre elegendő Okos Mágnesfestéket rejt a fémdoboz. (3 réteg esetében, 5x 80 gramm papírlapnyi súlyt bír el neodímium mágnessel)

Sőt, az Okos Mágnesfesték erősíthető is: 6 réteg esetén, (ebben az esetben 1 doboz 1,5 négyzetméter felületre elegendő) már 8 x 80 gramm papírlapnyi sújt képes megfogni a neodímium mágnes.

A felfestés sem igényel külön szaktudást, csupán egy tálca és egy szivacshenger szükséges hozzá. Megfelelő alapozás esetén nem csupán falra, hanem fára, műanyagra, gipszkartonra, betonra és más egyéb felületekre is felhordható az Okos Mágnesfesték. Most kedvezőbb áron juthat hozzá a nagyobb kiszereléshez, ráadásul ajándék neodímium mágnest is adunk minden doboz mellé.

A termék legfontosabb jellemző
3 m² elegendő egy doboz három réteg esetén
Szürke szín
Színre festhető
Ajándék mágnessel
Enyhébb festékszak
10 év garancia
Környezetbarát

Cikkszám: WMP_G2m2 Kategória: Címkék: , , ,

Érdekelhetnek még…