Átlátszó Okos Falfesték 18m²
2016-06-02
Okos Mágnesezhető Tapéta 5m²
2016-06-05
Show all

Okos Mágnesfesték 3m²

24 990 Ft 16 500 Ft +ÁFA


 

 

Szeretne a falon dokumentumokat, tervrajzokat, fotókat elhelyezni egyetlen mozdulattal? Az Okos Mágnesfesték erre nyújt megoldást. Az Okos Mágnesfesték használatával neodímium mágneseket és mágnesfóliákat lehet a falra rakni . Így búcsút inthet a szögeknek és a ragasztóknak. A papírok le és felhelyezése mostantól gyerekjáték.

Az Okos Mágnesfesték önmagában szürke színű, azonban bármilyen beltéri falfestékkel színre festhető, így képes beleolvadni teljesen a környezetbe. Sőt, Okos Táblafestékkel, illetve szárazon törölhető Okos Whiteboard Festékkel egyaránt használható, így a felület egyszerre tud mágnesezhető, írható és törölhető lenni.

A megújult kiszerelésnek köszönhetően nem csupán erősebb lett a festék, de már 3 négyzetméterre elegendő mindössze egyetlen doboz 2 réteg felhordása esetén. A felfestés is gyerekjáték, csupán egy tálca és egy szivacshenger szükséges hozzá. Most akciós áron juthat hozzá a nagyobb kiszereléshez, ráadásul ajándék neodímium mágnest is adunk minden doboz mellé.

NE HAGYJA KI! MEGÉRKEZETT AZ OKOS MÁGNESGLETT MELY 40%-KAL ERŐSEBB, MINT AZ OKOS MÁGNESFESTÉK! MOST AKCIÓS, BEVEZETŐ ÁRON CSAK KÉT HÉTIG, KATTINTSON IDE A RÉSZLETEKÉRT

Jellemzők
3 m² elegendő egy doboz
Szürke szín
Színre festhető
Ajándék mágnessel
Enyhébb festékszak
10 év garancia
Környezetbarát

Cikkszám: WMP_G2m2. Kategória: . Címkék: , , , .