webshop

Okos Táblafesték kezdőcsomag
2018-09-12
Okos Projektorfesték PRO
2019-01-27

Okos Szuper Mágnesfesték 5m²

49 000 Ft 35 000 Ft +ÁFA

A lakásokban, irodákban és iskolákban számos olyan falfelület található, melyekre tervrajzokat, fotókat, dokumentumokat, papírokat lehetne elhelyezni. A falfesték azonban nem bírja a ragasztót, így a lapok leszedésekor a fedőréteg is jön a falról. Erre nyújt megoldást az Okos Szuper Mágnesfesték, mely az egyik legerősebb, egyszerűen installálható falfesték a piacon.

Felejtse el a ragasztást, szögelést vagy éppen a fúrást, mely tönkreteszi a falat. Megérkezett a még erősebb mágnesfestékünk mely már 60% mágnesezhető összetevőket tartalmaz. Az Okos Szuper Mágnesfesték önmagában szürke színű, azonban bármilyen beltéri falfestékkel színre festhető, megnövekedett mágnesezhető tartalmának köszönhetően képes beleolvadni most már teljesen a környezetébe még fehér árnyalat választás esetén is. Sőt, Okos Táblafestékkel, bármilyen közepesen nehéz tapétával, illetve szárazon törölhető Okos Whiteboard Festékkel egyaránt használható, így a felület egyszerre tud mágnesezhető, írható és törölhető lenni.

Az Okos Szuper Mágnesfesték használatával neodímium mágneseket és mágnesfóliát lehet a falra helyezni, mely akár 12 papírlapnyi súly vagy kisebb képkeretet is meg tud tartani egyidejűleg. Intsen búcsút a szögeknek és a festéket visszatépő ragasztóknak. A tárgyak le és felhelyezése mostantól gyerekjáték.

A felfestés sem igényel külön szaktudást, csupán egy tálca és egy szivacshenger szükséges hozzá. Megfelelő alapozás esetén nem csupán falra, hanem fára, műanyagra, gipszkartonra, betonra és más egyéb felületekre is felhordható az Okos Mágnesfesték. Most kedvezőbb áron juthat hozzá,  ráadásul ajándék neodímium mágnest is adunk minden doboz mellé.

A termék legfontosabb jellemző
5 m² elegendő egy doboz három réteg esetén
60% mágnesezhető tartalom
Eltárolható a festék felbontás után 3 hónapig
Szürke szín
Színre festhető
Ajándék mágnessel
Enyhébb festékszak
10 év garancia
Környezetbarát

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Okos Szuper Mágnesfesték 5m²” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük