Állami lakásfelújítási támogatás – 2021

LAKÁSFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS 2021 – MOST A FELÚJÍTÁS FELÉT AZ ÁLLAM ÁLLJA LEGALÁBB 1 GYERMEK ESETÉN 

A magyar kormány egy nagyszerű kezdeményezéssel segíti azon gyermekes családokat, akik lakásfelújítás előtt állnak. Akár hárommillió forint értékű lakásfelújítási támogatás igényelhető 2021 januárjától. A jelenlegi információk alapján az általunk forgalmazott termékekre is lehet kérni a költségek felének átvállalását. A kivitelezés is beletartozik a programba, így amennyiben vásárol tőlünk, nem kell festőt keresnie, kompletten elkészítjük Önnek a felületet.

Sőt, otthona teljes festési, glettelési munkáit is el tudjuk vállalni, garanciával. Csapatunk közel 20 éve van a szakmában, számos lakóépület festését bízták már ránk, de olyan intézményekben és multinacionális vállalatoknál is dolgoztunk, mint a Mercedes-Benz, Raiffeisen Bank, Ericcson, Puskás Stadion vagy éppen a Nemzeti Színház. Azoknak is érdekes lehet a program, akik bár komplett felújítást nem terveznek, mégis régóta szemezgettek valamelyik Okos Falfesték termékkel. A program keretében belül most 50% támogatás visszaigényelhető rá.

Legfontosabb információk

 • Segítünk az igénylésben
 • Egy gyerek nevelése legalább
 • A költségeket utólag térítik meg
 • Nem lehet igénylőnek köztartozása
 • Minden család csak egyszer igényelheti
 • A költségek maximum felét vállalja az állam
 • Maximum 3 millió forint lehet a támogatás
 • 6 millió forintos felújítás esetén 3 millió jár vissza
 • Legalább 1 év folyamatos tb-jogviszonyt kell felmutatni
 • Nem muszáj 1 cégnél elkölteni az összeget, gyűjteni kell a számlákat

Mi is pontosan az Okos Falfesték?

Cégünk az ír Smarter Surfaces (Okos Falfesték) kizárólagos magyarországi márkaképviselete. Termékeink segítségével írható-törölhető, mágnesezhető és vetíthető felületeket hozhat létre. Főként irodákban, iskolákban használják, de egyre népszerűbb az otthonokban is.

Ideális választás, ha home officeban dolgozik és szeretné átlátni a feladatokat, teendőket, de nincs annyi szabad tér, mint a munkahelyén. Kifejezetten ajánljuk azoknak a szülőknek, akiknek iskoláskorú gyerekük van, megkönnyíti a tanulást, ráadásul termékeink készségfejlesztők is. Vásárlói visszajelzések alapján a lurkók odáig vannak azért, hogy rajzolhatnak a falra bünti nélkül.

MARADJUNK KAPCSOLATBAN!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesüljön a legfrissebb állami lakásfelújítással kapcsolatos hírekről!


  Kérdése maradt? 

  Amennyiben bármilyen kérdése maradt keressen minket bizalommal. Küldjön nekünk üzenetet kapcsolati űrlap segítségével vagy írjon e-mailt a helmeczi.krisztian@gmail.com címre, esetleg hívjon minket telefonon hétfő és péntek reggel 10 és délután 5 között a +36302053535-ös telefonszámon.

   Írj nekünk