Miért válasszuk whiteboard tábla helyett az írható/törölhető Okos Falfestéket?

Miért válasszuk whiteboard tábla helyett az írható/törölhető Okos Falfestéket?

Manapság számos különféle írható és törölhető felület közül lehet választani, így nem érdemes leragadni a hagyományos whiteboard táblánál, ugyanis ennél sokkal jobb alternatívát is tudunk mutatni. Legújabb bejegyzésünkben körüljárjuk a különbséget a fehértáblák és az Okos Whiteboard Falfesték között.

De pontosan mi is az a whiteboard?

A whiteboard tábla, vagy ahogyan gyakran fordítják, a fehértábla, egy írható és szárazon törölhető eszköz. Sokszor keverik a flipchart táblával, illetve a krétatáblával. Az előbbi állványon áll és papírt kell rárakni, míg az utóbbi krétával írható és vízzel törölhető. A whiteboard tábla ezzel szemben speciális, nem alkohol filccel használható, ami szárazon letörölhető.

Miért nem jó választás a hagyományos whiteboard tábla?

A hagyományos whiteboard táblának két komoly problémája is van. Az egyik, hogy fix méretekben kapható. Nem lehet vele kreatív felületet kialakítani. A legnagyobb gond azonban, hogy ezeket maximum egy-két évre tervezik. Napi használat mellett a legtöbb fehértábla szellemképes lesz, amit egy idő után semmivel sem lehet letakarítani, ezáltal le kell cserélni.

Miért jobb választás az Okos Whiteboard Festék?

Maszkolósablon segítségével bármilyen kreatív mágnesezhető, írható és szárazon törölhető OkosFalat el tudunk készíteni

Az Okos Whiteboard festék jelenleg két színben kapható. Fehérben és átlátszóban. Az átlátszó változat felveszi a mögötte lévő falnak a színét, így bármilyen RAL színkódú írható és törölhető felületet létre lehet hozni.

Ráadásul nem feltétlenül szükséges táblaszerűen kialakítani, csak a képzelet szabhat határt annak, hogy milyen formájú és alakzatú OkosFalat szeretnénk. A termékünk fő ereje azonban a törölhetőségben rejlik. A garanciális feltételek betartása mellett, 10 év szellemkép-mentes garanciát vállalunk minden felületre. Az OkosFal is szárazon törölhető, azonban speciális folyadékunkkal még a több hónapja a falon lévő írást is nyom nélkül el lehet tüntetni mindössze pár mozdulattal.

Mágnesezhető is lehet?

Igen, az Okos Whiteboard Falfesték kombinálható Okos Mágnesglettel, így írható, törölhető és mágnesezhető felületet is létre tudunk hozni. Neodímium mágnessel vagy mágnesfóliával használható. Speciálisan a falhoz készítettünk mágnesezhető post it-et is ami önmagában is írható, így tényleg olyan felület alakítható ki, mely a legnagyobb segítség a munkában.

Nekem elég egy kis tábla is…

Sok ügyfelünk gondolta eleinte így. Azonban ez a hozzáállásuk gyorsan megváltozott, amint elkezdték belakni az OkosFalat. Óriás felületre írva sokkal kreatívabbak lettek, komplett folyamatábrákat tudtak felrajzolni, a teendőket elkezdték a falon vezetni, mely a nagyságának köszönhetően messziről is látszódik, akik pedig agilis projektmenedzsmentet folytatnak, azoknak szinte elengedhetetlen kelléké vált az OkosFal.  

Az egyik legnagyobb partnerünk eleinte egyetlen tárgyalóban kért egy falat OkosFalnak. Azóta eltelt közel egy év és jelenleg több mint 40 szobájukban készült el közel 1000 m2 írható és szárazon törölhető fal. A projekt különlegessége volt, hogy padlótól a plafonig kérték mindenhol és van olyan terület, ami önmagában 24m2 nagyságú. Külön létrát vettek, hogy 2,75 méter magasan is tudjanak írni, mert az egészet kihasználják.

Ha Ön is szeretne OkosFalat irodájába, munkahelyére vagy iskolájába, vegye fel velünk a kapcsolatot, ahol néhány kivitelezési kérdés megválaszolása után személyre szabott, díjmentes árajánlattal várjuk.

Cikk megosztása

Comment (1)

  • Kovacs Csaba Reply

    Udvozlom Onoket. Jelenleg uj irodat alakitunk ki magunknak es erdekelne bennunket ez a lehetoseg.

    2020.04.25. at 22:17

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük