GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések


A termék nem esett át csúszásteszten és minden bizonnyal nehezebben bírja ezt a fajta terhelést, mint bármely más festék. Ez esetben a garanciánk nem érvényes, de minden további nélkül használhatja padlón is.
Az Okos Falfesték bármilyen felületre felvihető- úgy a falra, mint az asztalra stb... Ha színezett felületre viszi fel, ajánljuk, hogy fesse előtte fehérre. Más felületek, mint a matt festék, felszívhatják az Okos Falfestéket, ezért ezeket a felületeket kérjük alapozza le előtte.

Győződjön meg, hogy az A és B rész jól el lett keverve (minimum 5 percig keverje), utána hagyja állni 5 percig. Ez az 5 perc a keverék számára  nagyon fontos. Bekeverés után egy órán belül fel kell használni azt.

Nem, az egyedi tábla festékünk 100% térfogatú szárazanyag, ami azt jelenti, hogy nagyon kevés szagot termel, de ajánljuk a szellőztetést a friss levegő és a gyorsabb száradás érdekében.

Igen, győződjön meg róla, hogy a felület sima, töltse fel a lyukakat és vigyen fel egy alapozó réteget.
Természetesen, az Okos Falfesték megfelel minden EU-s szabványnak.

Igen.  Ha a mágneses felület jó minőségű, akkor az Okos Falfesték is jól fog működni rajta. 

Az Okos Mágnesfesték és az Okos Szuper Mágnesfestéket minimálisan 2-3 rétegben kell felvinni. Az, hogy pontosan mennyi nagyban függ a fal szívóképességétől. Minden egyes dobozon megjelölt m2 2-3 réteg esetében érvényes, azaz ha például 3m2 felületre szeretné elkészíteni Okos Mágnesfestékből, akkor csupán egy dobozzal kell megvásárolnia, mert 3m2 összesen 2-3 rétegben értetendő. Az Okos Mágnesglettet két rétegben kell felhordani. Az Okos Mágnesglett 10 kg-s kiszerelésben kapható, rétegenként 1,6 kg anyagnak kell felkerülnie, így adja ki a 6m2-t. Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy az adott m2-re ell kell fogynia a festéknek és a glettnek, ha kevesebb anyag kerül fel, mint az előírt, a felület nem fog működni.

Mindössze egy réteg szükséges. Győződjön meg róla, hogy rendesen eloszlatta az anyagot, a termékhez adott görgetővel, 5-10 alkalommal gurítson végig rajta. További információért kérjük olvassa el a használati útmutatót.

Az Okos Mágnesfestéken a mágnesfóliából készült hűtőmágnesek (lapos) és a neodímium mágnessel szereltek (ezüst színű) megmaradnak. Az Okos Mágnesfesték nem képes a ferrit (fekete korong) mágnesek megtartására. Az Okos Szuper Mágnesfesték és az Okos Mágnesglett azonban egyes jobb minőségű ferrit mágneseket biztonsággal megtartja. Azonban ha neodímium mágnest helyez el a ferrit mágnes hátuljára, azzal egyetlen mozdulat alatt meg tudja azt erősíteni, így képes lesz bármilyen súlyú hűtőmágnest megtartani.