Általános szerződési feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

1. Általános tudnivalók, feltételek

Az OkosFalfestek.hu weboldal üzemeltetője a We Build It Kft (1144 Budapest, Ond vezér útja 17/c fszt. /Adószám:25332289-2-42/ Cégjegyzékszám: 01-09-208954). A weboldalon keresztüli megrendelést csak az alábbi feltételek szerint tudjuk elfogadni. Amennyiben a rendelés leadása végén elfogadja az Általános Szerződési Feltételünket (ÁSZF), tudomásul veszi és elfogadja az alábbi pontokat.

A megrendeléskor a Vevő és We Build It KFT között írásbeli szerződés jön létre, melyet a We Build It KFT. elektronikus rendszerében rögzít, és annak egy példányát a Vevő részére elektronikus úton, a regisztrált e-mail címre el is juttatja a megrendelés visszaigazolásaként. Ettől a szerződéstől elállni a jelen ismertető 9. pontjában foglaltak szerint lehet. A megkötendő szerződés nyelve a magyar.

A szerződéskötéskor megadott adatokat esetleges adatbeviteli hibák esetén Vásárló jelszavával történő belépése után bármikor módosíthatja a https://okosfalfestek.hu/login weboldalon, vagy erről telefonon, a +3630-205-35-35, illetve e-mailben a helmeczi.krisztian@gmail.com  e-mail címre küldött üzenetben írásban rendelkezhet.

A We Build It KFT- nek nincs tudomása az festékeladás szolgáltatással összefüggésbe hozható, létező etikai kódexről, szolgáltatása során a kereskedelemben szokásos és elfogadott irányelvek szerint jár el.

Vonatkozó törvény: 2001. évi CVIII. törvény 5.§ (1) bekezdés d) és e) pontja szerint: Az elektronikus úton kötött szerződésekre vonatkozó szabályok.

A We Build It KFT, mint a https://okosfalfestek.hu webáruház üzemeltetője kijelenti, hogy az áruház működtetését mindig az aktuális érvényben lévő törvényi szabályozásnak megfelelően végzi.

2. Termékek

A weboldalon az ír Smarter Surfaces termékcsalád produktumait értékesítjük kizárólagosan Magyarországon. A termékek nem Magyarországon készülnek, kompletten, csomagban érkeznek az országba. A több darabból áló készletet minden esetben előzetesen felbontjuk és tartalmát ellenőrizzük a vásárlók érdekében, azonban fémvödrös és azon termékeket, amiket nem lehet sérülés nélkül visszacsomagolni, az eredeti állapotában hagyjuk.

A webshopban megtalálható áruk jellemzőit az adott árucikkhez tartozó termékleírás tartalmazza. Az árucikkek mellett található fotók szimbolikusak, az árucikkek csomagolása, megjelenése ettől eltérhet. Bár törekszünk termékeink pontos leírására és folyamatos naprakészen tartására, előfordulhat, hogy téves adatok kerülnek fel. Az ebből adódó károkért a We Build It KFT felelősséget nem vállal. Azonban garantáljuk, hogy szakszerű felhasználás mellett, a használati útmutató betartásával a weboldalon található termékek annyi négyzetméterre elegendőek, mint amennyi a webshopban fel van tüntetve.

3. Területi érvényesség

A webshopban csak és kizárólag azokat a megrendeléseket tudjuk teljesíteni melyeknek a szállítási címei Magyarország. Speciális esetekben ettől eltérhetünk, de ehhez mindenképpen szükséges egyeztetni telefonon a +36302053535-ös telefonszámon vagy e-mailben a helmeczi.krisztian@gmail.com e-mai címen.

4. Árak, kuponok, kedvezmények

Valamennyi feltüntetett ár bruttó ár, Ft-ban és az aktuális ÁFÁ-t tartalmazzák. A webáruházban lehetséges kuponok beváltása is. Kizárólag a We Build It KFT. által kiadott kuponok válthatók be. Vásárlásonként egy kupon váltható be, amely kedvezmény a bruttó összegből kerül levonásra. A szállítási díj kalkuláció a kupon értékét nem veszi figyelembe, így az eredeti – kupon értékkel nem csökkentett – termék végösszeget veszi alapul a rendszer, a szállítási ár kiszámításakor. A rendszer a kupon kedvezmény számításakor az Áfával csökkentett kupon értéket jelzi ki, a végösszegből a teljes (bruttó) kupon kedvezmény kerül levonásra.

5. Szállítás

A megrendelt termékek összekészítését 72 órán belül vállaljuk. Minden esetben törekszünk a 72 órán belüli kiszállításra, postázásra, de a webshop termékek szállítási határideje elhúzódhat a beszállítók késedelme miatt.

Több termék megrendelése esetén, melyek elkészülési ideje különböző, úgy annak a terméknek elkészítési ideje mérvadó, mely az összes közül a leghosszabb időt veszi igénybe! Ünnepnapokon leadott rendelések csak a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra. Ez vonatkozik a pénteken 13:00 óra után leadott illetve a hétvégén leadott rendelésekre is.

Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén  a We Build It KFT-t kártérítési kötelezettség nem terheli. Amennyiben a Vásárló nem utánvétet választott, a We Build It KFT. addig nem köteles kiküldeni a terméket, amíg annak ellenértéke be nem érkezett a számlájára. A We Build It KFT jogosult minden esetben az utánvételes csomagok esetében egy utolsó telefonos e-mailes érdeklődésre annak tekintetében, hogy a vásárló valóban valós személy-e és igényli a terméket. Amennyiben a We Build It KFT nem éri el a Vásárlót a terméket nem köteles kiküldeni.

6. Utánvét futárszolgálattal:

A rendeléseket futárszolgálat szállítja házhoz munkaidőben H-P 8:00-17:00 óra között. A GLS igénybevételével a kiszállítási ár: 1500,- Ft

Bruttó 20000 Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás az ország egész területén INGYENES!

Utánvétes csomag esetén a szállítási díjhoz +1500 forintot adhatunk hozzá.

Hibás utánvét összeg megadása esetén az üzemeltető jogosult az utólagos korrekcióra.

A termék mindaddig az üzemeltető tulajdonát képzi, amíg a teljes vételár kifizetésre nem került.

7, Személyes átvétel:

Személyes átvétel esetén nem számolunk fel szállítási költséget. A megrendelt termékek személy átvételéről minden esetben telefonon kell egyeztetni a +3630-205-35-35-ös telefonszámon.

7. Garancia/Jótállás

14 napos elállás: Ha egy termék bármilyen okból nem nyeri el tetszését és ön a jog meghatározása szerint fogyasztó, kérjük, hogy 14 napon belül írásban jelezze felénk az elállás szándékát, és mi a vonatkozó törvényben előírtak szerint visszafizetjük a termékek árát. Ebben az esetben kérjük, hogy a jelzéstől számított 14 napon belül juttassa vissza hozzánk a terméket, mi pedig a beérkezést követő 14 napon belül visszatérítjük a termék árát és a kiszállítási költséget is. Kizárólag sértetlen, használatba nem vett, új termék árát tudjuk visszatéríteni. A termék visszajuttatásával kapcsolatos szállítási díjak a vevőt terhelik.

Amennyiben Ön nem fogyasztó, a terméket értékcsökkentve tudjuk visszavenni, melynek mértéke egyedi, ennek menetéről bővebb felvilágosítást kaphat a helmeczi.krisztian@gmail.com e-mail címen.

A vevő az általa észrevett mennyiségi vagy minőségi hibát az átvételtől számított 8 napon belül a szállító felé írásban jelezheti. Jogos reklamáció esetén eladó köteles a hiányt pótolni (mennyiségi hiba esetén), vagy a hibás árut annak visszaküldésének ellenében kicserélni.

Szállító nem köteles az árut térítésmentesen pótolni vagy cserélni, amennyiben a keletkezett hibát a megrendelő szándékosan vagy súlyos gondatlanságból okozta. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy semmilyen felelősséget nem vállalunk arra az estre, ha a megrendelő hibás adatokat, képet ad meg és hagy jóvá megrendelése során. Nem vállalunk felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból eredendő hibákért sem.

8. Fizetési feltételek

Eltérő szabályozás vagy szerződés hiányában a fizetés kizárólag utánvéttel vagy átutalással fizetési módokban történhet.

Az Eladónak jogában áll nagy értékű megrendelés /Bruttó 100.000 Ft felett/ esetén előlegszámlát kiállítani a Vevő részére, mely értékének kiegyenlítéséig az Eladó a teljesítést felfüggesztheti.

9. Rendelkezésre állás fenntartása, helyettesíthetőség

Amennyiben a vevő által megrendelt termék már megszűnt, vagy időszakosan nem szállítható, az eladó jogosult azt a megrendelővel történő egyeztetés alapján az eredetileg megrendelt termékkel árban és minőségben is megfelelő termékkel helyettesíteni.

10. Az áru tulajdonjoga

Az áru annak kifizetéséig az eladó tulajdonában marad.

11. Csomagolás

Eladó köteles biztosítani az áru sérülésmentes szállításához szükséges csomagolást.

12. Illetékesség

Vitás kérdésekben a magyar kereskedelmi jog a mérvadó és a Pesti Kerületi Bíróság az illetékes.
Vitás esetekben az EU Online vitarendezési platformján kérhet segítséget illetve indíthat eljárást. Az internetes vásárlásról további információkat a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság weboldalán találhat.

13. Garancia

Biztosítjuk, hogy a termék a garanciális időszak alatt, rendeltetés szerű igénybevétel és a megfelelő fehér tábla kellékek használata mellett nem reped, nem színeződik és nem halványodik el. A garancia csak akkor érvényes, ha a terméket a megadott instrukciók szerint festik fel. A garancia csak a termék részleges vagy teljes cseréjére érvényes, nem terjed ki a felfestésre vagy egyéb költségekre.

A vásárló tudomásul veszi, hogy a We Build It Korlátolt Felelőségű Társaság a garanciális kérdéseket a https://okosfalfestek.hu/termekgarancia/ oldalon leírtak alapján végzi, a vásárlással a vásárló kijelenti, hogy ezt elolvasta és tudomásul veszi.