Az Okos Falfesték árának felét most az állam állhatja!

A magyar kormány egy nagyszerű kezdeményezéssel segíti azon gyermekes családokat, akik lakásfelújítás előtt állnak. Akár hárommillió forint értékű lakásfelújítási támogatás igényelhető 2021 januárjától. A jelenlegi információk alapján az általunk forgalmazott termékekre is lehet kérni a költségek felének átvállalását. A kivitelezés is beletartozik a programba, így amennyiben vásárol tőlünk, nem kell festőt keresnie, kompletten elkészítjük Önnek a felületet.

Sőt, otthona teljes festési, glettelési munkáit is el tudjuk vállalni, garanciával. Csapatunk közel 20 éve van a szakmában, számos lakóépület festését bízták már ránk, de olyan intézményekben és multinacionális vállalatoknál is dolgoztunk, mint a Mercedes-Benz, Raiffeisen Bank, Ericcson, Puskás Stadion vagy éppen a Nemzeti Színház. Azoknak is érdekes lehet a program, akik bár komplett felújítást nem terveznek, mégis régóta szemezgettek valamelyik Okos Falfesték termékkel. A program keretében belül most 50% támogatás visszaigényelhető rá.

Készítettünk egy összefoglaló oldalt, ahol minden információ megtalálható a részletekről. Kattintson ide és tudja meg miként tudja igénybe venni a támogatást.

Bővebben

A Raiffeisen bank székházában 180m2 mágnesezhető OkosFalat készítettünk

A Raiffeisen bank hamarosan új székházba költözik Budapesten az Árpád-híd lábához. A HB Reavis nagyszabású fejlesztésének keretében új irodanegyed épül a belvárostól mindössze pár percre. Természetesen ebből az OkosFal sem maradhatott ki. 

Több mint 180 m2 mágnesezhető, írható és törölhető OkosFalat készítettünk az átadás előtt lévő Raiffeisen irodaházba. Bank és biztosítószektorban az Okos Falfesték már többször bizonyított, ugyanis az Erste Bank székházában, több mint 250 m2, az Otp Ingatlanpontban több mint 60 m2, az NNG-ben több mint 40m2, a Generaliban pedig 18 m2 írható és törölhető Okos Falfestéket kiviteleztünk. De a Takarékbank is minket választott, az Infoparkban lévő irodájukban 20 m2 mágnesezhető, írható/törölhető és vetíthető fólia került fel a falakra. 

Éppen ezért is vagyunk különösen büszkék arra, hogy a Raiffeisen Bank belsőépítészeti tervezőcsapata, a Mádi Láncos Stúdió, ismételten az Okos Falfestéket választotta. 

A projekt volumenét mutatja, hogy 3 kollégánk közel 4 héten át készítette a felületeket összesen 4 szinten. A kivitelezés kifejezetten feszes tempóban zajlott a közeli átadási időpont miatt, de így is az egyik legszebb munkánk lett. 

Ezenkívül egy rekordot is sikerült megdöntenünk: a tárgyalóteremben közel 80 m2 mágnesezhető írható és törölhető falfesték került fel. Minden egyes falat kreatív felületté alakítottuk. 

Természetesen a felületre jár a jótállási feltételek betartása mellett a 10 év mágnesezhetőségi és írhatósági garancia, illetve az ajándék kiemelt javítási szolgáltatás. Utóbbival vállaljuk, hogy bármilyen hiba esetén 72 órán belül elkezdjük a hiba kivizsgálását és kijavítását.

Elsősorban szeretnénk megköszönni a MádiLáncos stúdiónak a betervezést, a Raiffeisen bank beszerző kollégáinak, hogy rábólintottak az Okos Falfestékre, illetve a HB Reavis építésvezetőjének a folyamatos segítségért. 

Amennyiben ön is szeretné lecserélni ósdi mágnestábláit és új szintre emelné a proaktivitást kollégáinál, keressen minket díjmentes árajánlatért. Az Okos Falfesték bármely színben és alakzatban elkészíthető, kialakításának csak a kreativitás tud határt szabni. 

Bővebben

Mennyire erős az Okos Mágnesfesték?

Gondolkozott már azon, hogy szeretne a falra dokumentumokat, képeket, tervrajzokat elhelyezni úgy, hogy azzal ne tegyen kárt a felületben? Ha a válasz igen, akkor javasoljuk az Okos Mágnesfesték használatát, mely az egyik legerősebb mágnesezhető festék a piacon. Legújabb blogposztunkban meg is mutatjuk az erejét.

Bővebben

Miért válasszuk whiteboard tábla helyett az írható/törölhető Okos Falfestéket?

Gondolt már arra, hogy mágnestáblát használjon munkahelyén, otthonában vagy valamely intézményben? Netalántán már van is fehértáblája, de nem biztos abban, hogy ez a legtökéletesebb választás?

Bővebben

Most érdemes kreatív térré alakítani az irodákat

A koronavírus miatt a legtöbb cég munkavállalói otthonról dolgoznak. Azonban várhatóan pár hónapon belül lassan, de minden visszaállhat a régi kerékvágásba. Amíg üresek az irodák, addig érdemes írható/törölhető falfelületet készíteni, mely nagyban segíthet a munka újraszervezésében és a teendők gyors kialakításában.

Bővebben

Milyen táblafestéket válasszunk?

-Mik a különbségek a táblafestékek között? Ez talán a legtöbbször elhangzott kérdés amit ügyfeleinktől kapunk, ha telefonálnak nekünk. A kérdés pedig jogos: számtalan táblafesték közül lehet választani, melyek árban, kivitelben és felhasználási módban is jelentősen eltérnek egymástól. Most bemutatjuk, hogy az általunk forgalmazott táblafestékek között mik a különbségek.

Bővebben