Díjak

Cégünk az ír Smarter Surfaces termékcsalád kizárólagos magyarországi márkaképviselete. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt években számos nemzetközi díjjal tüntették ki munkánkat. A legfontosabb visszajelzés számunkra azonban az, amikor látjuk, hogy ügyfeleink hétköznapjait mennyire megkönnyítik termékeink.

SFA az év exportőre

Anyavállalatunk, a Smarter Surfaces nyerte 2020-ban az Év exportőre díjat.  A tizenhatodik éve megrendezett SFA-gálán azokat az ír kis- és középvállalatokat jutalmazzák, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak az országon kívüli piacokon.  A termékcsaládunk 3 kontinens, 16 országában elérhető. Olyan nemzetközi ügyfelekkel büszkélkedhetünk, mint a Microsoft, Uber, Arsenal FC, SAP, Aldi, Alibaba, Hard Rock Cafe, Nike, Pepsi vagy éppen a Coca-Cola.

Már számos, nemzetközileg elismert márka választott minket Magyarországon is . Csak néhány példát sorolnánk fel: Audi, Telenor, Lufthansa, Morgan Stanley, Marriott, Tesco, Libero, KLM, Ernst and Young, Mercedes.

Active Office Award – Legjobb termék

Az Okos Falfesték termékcsalád 2018-ban új termékekkel bővült. Hosszas fejlesztés után elkészült a 3-1-ben tapétánk, ami egyszerre írható/szárazon törölhető, mágnesezhető és bármilyen projektorral vetíthető. Debütálása után, egyből meg is nyerte az Active Office nagydíját. Ezt az elismerést azok a termékek kaphatják meg, amelyek hatékonyan segítik az irodai munkát. A pontozás öt tényező alapján történik: tervezés, felhelyezhetőség, praktikusság, motiváció a használatra, illetve dizájn. A 3 az 1-ben Okos Tapéta az Eurocres standján mutatkozott be és a szakmai bírói testületet lenyűgözte. Minden szempont alapján kiválónak minősítették, így a díjat nekünk ítélték. Magyarországon olyan vállalatok használják az Okos 3 az 1-ben tapétát, mint az Erste Bank, Knorr Bremse vagy éppen az Alkotmányvédelmi hivatal.

EOPA- Az év terméke 

Az Okos Falfesték bekerült az ÉV FM terméke döntőjébe 2014-ben, az Európai Irodatermékek Díjátadóján, majd végül meg is nyerte azt. Olyan jelöltek ellen sikerült diadalmaskodnunk, mint például a Nestlé vagy a Kimberly-Clark Professional.

Az Okos Falfesték a zsűri szerint “valami merőben más”, amire minden irodában nagy szükség lenne. A díjat 2014 februárjában adták át egy elegáns vacsora keretében Amszterdamban. Ennek a díjnak köszönhetően indult el a Smarter Surfaces (Okos Falfesték) termékcsalád a nemzetközi hírnév felé.

Docklands Innovation Awards

Ronan Clarke, a Smarter Surfaces alapítója, 10000 eurót kapott az Okos Whiteboard festék ötletért, a Docklands Innovation Awards ünnepségen. A díjátadó a Price Waterhouse Cooper dublini székhelyén tartották, a döntőben Ronannak két másik finalistával kellett versenyeznie. Országszerte több mint 100 pályázóból választották ki a 3 legjobbat.

Az üzleti tervet egy tapasztalt szakmai zsűri értékelte. A bírálóbizottság elnöke Shay Garvey, a Frontline Ventures partnere,  míg a testület többi tagja Noel Crawford, az IBM Innovációs Központ vezetője és Jean O’Sullivan, az Enterprise Ireland kormáynhivatal vezetője volt.

A Smarter Surfaces ír központjában azóta több mint 15-en dolgoznak és az árbevétele meghaladja az évi 4,5 millió eurót. Legfrissebb tervek között új országokba történő indulás a cél.

Ulster Bank Business Achievers-díj

A Smarter Surfaces (Okos Falfesték) elnyerte a legjobb startup díját a 2014-es Ulster Bank Business Achievers Awards-on, mely a dublini Mansion House-ban került megrendezésre. A céget először Leinster-divíziójának nyertesei közé sorolták, majd pedig a fődíjat is megnyerte.

Olyan nagyszerű cégek ellen versenyezhettünk mint az Arklu, az online biztonságot szolgáló Sedicii, vagy éppen és az egészségügyi termékeket gyártó Revive Active Products. A Smarter Surfaces a világ egyik legismertebb írható/törölhető termékek gyártójává és beszállítójává vált az évek során. 

Magyarországon a banki szektorból ügyfeleink között tudhatjuk az OTP-t, a Takarékbankot, a Raiffeisen bankot és az Erste bankot is.

Feltörekvő exportőr-díj

Az Ír Export Társaság (IEA) és a HSBC bank együttműködésében megrendezett Export Industry díjátadón, azokat a cégeket ismerték el, akik az exportiparban figyelemreméltó eredményt értek el. A Smarter Surfaces azért kapta a díjat, mert képes volt termékei globális exportálására.

A díjátadó ünnepségen megkapta feltörekvő kis exportőr-díjat. A vállalat által kiszolgált globális ügyfelek között vannak olyan ismert nevek, mint a Google, Marks & Spencer, NBC Universal, Vodafona és a Virgin Media.

A közel 6 év alatt nemzetközi ügyfeleink listája tovább bővült. A mi megoldásainkat használja a HP, Pepsi, Mastercard, Mazda, Shell,  Novotel,  Airbnb, Adobe, IBM, Trivago, Sofitel, Cisco és a DHL is.

David Manley Business Category

A Smarter Surfaces alapítóját, Ronan Clarke-ot Mantley-díjjal jutalmazták üzleti kategóriában. A David Manley Emerging Entrepreneur-díjak célja, hogy elsimerje a vállalkozókat üzleti, művészeti, társadalmi és közösségi területen. Az átadón Cairín O’Connor, a Docklands Innovation Park fejlesztési igazgatója elmondta, hogy a Smarter Surfaces (Okos Falfesték) tökéletes példa az innovációra, a jó csapatra és a folyamatos növekedésre.

Az Okos Falfesték forgalmazását 4 éve végzi kizárólagosan a We Build It Kft, egyedülálló módon saját kivitelezőcsapattal. Ezen időszak alatt több mint 3000 ügyfelünk lett. Az Okos Whiteboard Falfesték az egyik leginnovatívabb irodai kiegészítő, mely elképesztő méretű produktivitásra serkenti a kollégákat.