TÁBLAFESTÉK

ÉTTERMEKBE/BISZTRÓKBA

Folyamatosan változik a kínálat bisztrójában, éttermében? Szeretne gyors és olcsó megoldást arra, hogy egyszerűen tudja tájékoztatni ügyfeleit az újdonságokról?

ISKOLÁKBA

Felejtse el a fekete és zöld táblafestéket. Krétázható táblafestékeink több mint 100 különböző színben elérhetőek. Alapozás után, akár fémre, vagy mágnesfestékre is kenhető.

OTTHONI FELHASZNÁLÁS

Alakítson ki gyerekeinek kreatív rajzolósarkot, akár színes krétázható, akár fekete krétafilcezhető változatban. Több, mint 6000 m2 táblafestékünk került már fel magyarországi lakásokba.

Legfontosabb információk

  • 4 vagy 5 négyzetméterre elegendő
  • Akár krétafilcezhető változatban
  • Több, mint 100 fajta színben
  • Irritáló szag nélkül
  • Szakember nélkül felfesthető
  • Mágnesfestékre is rákenhető
tablafestek3
tablafestek2
tablafestek1

TÁBLAFESTÉKEK

HA TÁBLAFESTÉKET KERES, NÁLUNK JÓ HELYEN JÁR. HAGYOMÁNYOS ÉS SZÍNES TÁBLAFESTÉK MELLETT EGYEDÜL NÁLUNK ÉRHETŐ EL AZ OKOS TÁBLAFESTÉK, MELY KRÉTAFILCCEL IS HASZNÁLHATÓ.

A Tikurilla színes táblafestékének segítségével bármilyen RAL vagy NCS szín alapján választhat. Fehér? Sárga? Kék? Mind megoldható. Csak és kizárólag krétával használható és vízzel lehet törölni. Egy doboz 5m2-re elegendő 2rétegben.

Az Okos Táblafesték az egyetlen krétafilcezhető táblafesték. Kopó felületének köszönhetően és az általunk forgalmazott filccel és törlőhabbal, búcsút inthet a krétapornak. Egy doboz 4m2-re elegendő 2 rétegben.

Amennyiben a krétafilcezhető Okos Táblafestéket választja, javasoljuk hozzá a kezdőkészletet, melyben 2 db krétafilc, törlőszivacs és törlőhab kapott helyet.

KIEGÉSZÍTŐK

Kiegészítők széles választékát találja a táblafestékeinkhez.

Ne bajlódjon a kivitelezéssel!

Profi csapatunk az egész ország területén vállal kivitelezést. Kérjen díjmentes árajánlatot még ma!

Az Okos Falfesték árának felét most az állam állhatja!

A magyar kormány egy nagyszerű kezdeményezéssel segíti azon gyermekes családokat, akik lakásfelújítás előtt állnak. Akár hárommillió forint értékű lakásfelújítási támogatás igényelhető 2021 januárjától. A jelenlegi információk alapján az általunk forgalmazott termékekre is lehet kérni a költségek felének átvállalását. A kivitelezés is beletartozik a programba, így amennyiben vásárol tőlünk, nem kell festőt keresnie, kompletten elkészítjük Önnek a felületet.Sőt, otthona teljes festési, glettelési munkáit is el tudjuk vállalni, garanciával. Csapatunk közel 20 éve van a szakmában, számos lakóépület festését bízták már ránk, de olyan intézményekben és multinacionális vállalatoknál is dolgoztunk, mint a Mercedes-Benz, Raiffeisen Bank, Ericcson, Puskás Stadion vagy éppen a...

A Raiffeisen bank székházában 180m2 mágnesezhető OkosFalat készítettünk

A Raiffeisen bank hamarosan új székházba költözik Budapesten az Árpád-híd lábához. A HB Reavis nagyszabású fejlesztésének keretében új irodanegyed épül a belvárostól mindössze pár percre. Természetesen ebből az OkosFal sem maradhatott ki. Több mint 180 m2 mágnesezhető, írható és törölhető OkosFalat készítettünk az átadás előtt lévő Raiffeisen irodaházba. Bank és biztosítószektorban az Okos Falfesték már többször bizonyított, ugyanis az Erste Bank székházában, több mint 250 m2, az Otp Ingatlanpontban több mint 60 m2, az NNG-ben több mint 40m2, a Generaliban pedig 18 m2 írható és törölhető Okos Falfestéket kiviteleztünk. De a Takarékbank is minket választott, az Infoparkban lévő irodájukban 20...

Mennyire erős az Okos Mágnesfesték?

Gondolkozott már azon, hogy szeretne a falra dokumentumokat, képeket, tervrajzokat elhelyezni úgy, hogy azzal ne tegyen kárt a felületben? Ha a válasz igen, akkor javasoljuk az Okos Mágnesfesték használatát, mely az egyik legerősebb mágnesezhető festék a piacon. Legújabb blogposztunkban meg is mutatjuk az erejét.

Érdekli a teljes termékpalettánk?

Nézzen körül webshopunkban és rendeljen könnyedén, a nap 24 órájában.

You've just added this product to the cart: