PROJEKTORFESTÉK

Mi is az Okos Projektorfesték

Felejtse el a költséges és ódivatú vásznat. Megérkezett Magyarországra az Okos Projektorfesték, mely segítségével bármilyen sima beltéri falfelületet vetíthetővé varázsolhat. Speciális formulájának köszönhetően egyaránt használható hagyományos és interaktív projektorokkal, beállítási és külön telepítési igények nélkül. A fényvisszaverő képessége (LRV) 90-95%-os,így a vetített kép olyan lesz, mint amilyennek azt megálmodták. Az Okos Projektorfesték 3 kivitelben kapható. A már jól megszokott sztenderd Okos Projektorfesték továbbfejlesztett változatai is elérhetőek. Az Okos Projektorfesték HD és az Okos Projektofesték Cinema tovább növelik a felhasználói élményt.

Mi is az Okos Projektorfesték

  • 6 négyzetméterre elegendő
  • 3 különböző változatban elérhető
  • Akár 140 fokos látószög
  • Szürke színben is elérhető
  • Könnyű installálás
  • 10 év garancia
  • 4K felbontású filmekhez is ajánlott

AKIK MÁR MINKET VÁLASZTOTTAK

 
 

Projektor festékeink

Speciális alapozónk megköti a falon lévő port, illetve segít abban, hogy a fedőfesték ne szívódjon el. A sima és a PRO Projektorfestékekhez kifejezzen ajánljuk. Egy doboz 6m2-re elegendő két rétegben.

Belépő-szintű termékünk, mely profi választás irodai, iskolai és otthoni felhasználásra egyaránt. Termékünkben speciális önterülő vegyületek és kiváló gyanták kaptak helyet, hogy a lehető legjobban feszített felület jöjjön létre.

Hozzon létre extrém képminőségű vetített felületet. Nem csak felülmúlja a hagyományos projektorvásznakat, de még méretbeli korlátja sincsen. Kifejezetten mozizáshoz vagy TV nézéshez ajánljuk a PRO projektorfestékünket.

Készítsem optimális teljesítményű vetítőfelületet alacsonyon környezeti megvilágítás mellett. A szürke projektorfestékünket kifejezetten játékokhoz és otthoni moziszobákhoz terveztük. Ez a festék akkor javasolt, ha teljes sötétséget tud kialakítani a szobában.

Ne bajlódjon a kivitelezéssel!

Profi csapatunk az egész ország területén vállal kivitelezést. Amennyiben mi készítjük a falat, automatikusan jár
a 10 év írhatósági (és mágnesezhetőségi) garancia!

Az Okos Falfesték árának felét most az állam állhatja!

A magyar kormány egy nagyszerű kezdeményezéssel segíti azon gyermekes családokat, akik lakásfelújítás előtt állnak. Akár hárommillió forint értékű lakásfelújítási támogatás igényelhető 2021 januárjától. A jelenlegi információk alapján az általunk forgalmazott termékekre is lehet kérni a költségek felének átvállalását. A kivitelezés is beletartozik a programba, így amennyiben vásárol tőlünk, nem kell festőt keresnie, kompletten elkészítjük Önnek a felületet.Sőt, otthona teljes festési, glettelési munkáit is el tudjuk vállalni, garanciával. Csapatunk közel 20 éve van a szakmában, számos lakóépület festését bízták már ránk, de olyan intézményekben és multinacionális vállalatoknál is dolgoztunk, mint a Mercedes-Benz, Raiffeisen Bank, Ericcson, Puskás Stadion vagy éppen a Nemzeti Színház. Azoknak is érdekes lehet a program, akik bár komplett felújítást nem terveznek, mégis régóta szemezgettek valamelyik Okos Falfesték...

A Raiffeisen bank székházában 180m2 mágnesezhető OkosFalat készítettünk

A Raiffeisen bank hamarosan új székházba költözik Budapesten az Árpád-híd lábához. A HB Reavis nagyszabású fejlesztésének keretében új irodanegyed épül a belvárostól mindössze pár percre. Természetesen ebből az OkosFal sem maradhatott ki. Több mint 180 m2 mágnesezhető, írható és törölhető OkosFalat készítettünk az átadás előtt lévő Raiffeisen irodaházba. Bank és biztosítószektorban az Okos Falfesték már többször bizonyított, ugyanis az Erste Bank székházában, több mint 250 m2, az Otp Ingatlanpontban több mint 60 m2, az NNG-ben több mint 40m2, a Generaliban pedig 18 m2 írható és törölhető Okos Falfestéket kiviteleztünk. De a Takarékbank is minket választott, az Infoparkban lévő irodájukban 20 m2 mágnesezhető, írható/törölhető és vetíthető fólia került fel a falakra. Éppen ezért is vagyunk különösen büszkék arra, hogy a Raiffeisen Bank...

Mennyire erős az Okos Mágnesfesték?

Gondolkozott már azon, hogy szeretne a falra dokumentumokat, képeket, tervrajzokat elhelyezni úgy, hogy azzal ne tegyen kárt a felületben? Ha a válasz igen, akkor javasoljuk az Okos Mágnesfesték használatát, mely az egyik legerősebb mágnesezhető festék a piacon. Legújabb blogposztunkban meg is mutatjuk az erejét.

Érdekli a teljes termékpalettánk?

Nézzen körül webshopunkban és rendeljen könnyedén, a nap 24 órájában.

You've just added this product to the cart: