fbpx

PROJEKTORFESTÉK

Mi is az Okos Projektorfesték

Felejtse el a költséges és ódivatú vásznat. Megérkezett Magyarországra az Okos Projektorfesték, mely segítségével bármilyen sima beltéri falfelületet vetíthetővé varázsolhat. Speciális formulájának köszönhetően egyaránt használható hagyományos és interaktív projektorokkal, beállítási és külön telepítési igények nélkül. A fényvisszaverő képessége (LRV) 90-95%-os,így a vetített kép olyan lesz, mint amilyennek azt megálmodták. Az Okos Projektorfesték 3 kivitelben kapható. A már jól megszokott sztenderd Okos Projektorfesték továbbfejlesztett változatai is elérhetőek. Az Okos Projektorfesték HD és az Okos Projektofesték Cinema tovább növelik a felhasználói élményt.

Mi is az Okos Projektorfesték

  • 6 négyzetméterre elegendő
  • 3 különböző változatban elérhető
  • Akár 140 fokos látószög
  • Szürke színben is elérhető
  • Könnyű installálás
  • 10 év garancia

AKIK MÁR MINKET VÁLASZTOTTAK

 
 

Projektor festékeink

Speciális alapozónk megköti a falon lévő port, illetve segít abban, hogy a fedőfesték ne szívódjon el. A sima és a PRO Projektorfestékekhez kifejezzen ajánljuk. Egy doboz 6m2-re elegendő két rétegben.

Belépő-szintű termékünk, mely profi választás irodai, iskolai és otthoni felhasználásra egyaránt. Termékünkben speciális önterülő vegyületek és kiváló gyanták kaptak helyet, hogy a lehető legjobban feszített felület jöjjön létre.

Hozzon létre extrém képminőségű vetített felületet. Nem csak felülmúlja a hagyományos projektorvásznakat, de még méretbeli korlátja sincsen. Kifejezetten mozizáshoz vagy TV nézéshez ajánljuk a PRO projektorfestékünket.

Készítsem optimális teljesítményű vetítőfelületet alacsonyon környezeti megvilágítás mellett. A szürke projektorfestékünket kifejezetten játékokhoz és otthoni moziszobákhoz terveztük. Egyedülálló módon a termék magában foglalja az alapozót is.

Ne bajlódjon a kivitelezéssel!

Profi csapatunk az egész ország területén vállal kivitelezést. Amennyiben mi készítjük a falat, automatikusan jár
a 10 év írhatósági (és mágnesezhetőségi) garancia!

A Raiffeisen bank székházában 180m2 mágnesezhető OkosFalat készítettünk

A Raiffeisen bank hamarosan új székházba költözik Budapesten az Árpád-híd lábához. A HB Reavis nagyszabású fejlesztésének keretében új irodanegyed épül a belvárostól mindössze pár percre. Természetesen ebből az OkosFal sem maradhatott ki. Több mint 180 m2 mágnesezhető, írható és törölhető OkosFalat készítettünk az átadás előtt lévő Raiffeisen irodaházba. Bank és biztosítószektorban az Okos Falfesték már többször bizonyított, ugyanis az Erste Bank székházában, több mint 250 m2, az Otp Ingatlanpontban több mint 60 m2, az NNG-ben több mint 40m2, a Generaliban pedig 18 m2 írható és törölhető Okos Falfestéket kiviteleztünk. De a Takarékbank is minket választott, az Infoparkban lévő irodájukban 20 m2 mágnesezhető, írható/törölhető és vetíthető fólia került fel a falakra. Éppen ezért is vagyunk különösen büszkék arra, hogy a Raiffeisen Bank...

Mennyire erős az Okos Mágnesfesték?

Gondolkozott már azon, hogy szeretne a falra dokumentumokat, képeket, tervrajzokat elhelyezni úgy, hogy azzal ne tegyen kárt a felületben? Ha a válasz igen, akkor javasoljuk az Okos Mágnesfesték használatát, mely az egyik legerősebb mágnesezhető festék a piacon. Legújabb blogposztunkban meg is mutatjuk az erejét.

Érdekli a teljes termékpalettánk?

Nézzen körül webshopunkban és rendeljen könnyedén, a nap 24 órájában.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK


Az Okos Mágnesfesték és Okos Szuper Mágnesfesték egyaránt szürke színű. Az Okos Mágnesglett önmagában fekete. Minden termékünk színre festhető bármilyen beltéri falfestékkel, két vékony rétegben.
Az Okos Mágnesfesték és az Okos Szuper Mágnesfestéket minimálisan 2-3 rétegben kell felvinni. Az, hogy pontosan mennyi nagyban függ a fal szívóképességétől. Minden egyes dobozon megjelölt m2 2-3 réteg esetében érvényes, azaz ha például 3m2 felületre szeretné elkészíteni Okos Mágnesfestékből, akkor csupán egy dobozzal kell megvásárolnia, mert 3m2 összesen 2-3 rétegben értetendő. Az Okos Mágnesglettet két rétegben kell felhordani. Az Okos Mágnesglett 10 kg-s kiszerelésben kapható, rétegenként 1,6 kg anyagnak kell felkerülnie, így adja ki a 6m2-t. Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy az adott m2-re ell kell fogynia a festéknek és a glettnek, ha kevesebb anyag kerül fel, mint az előírt, a felület nem fog működni.
Mindenképpen javasolni szoktuk, hogy a felülettől függően alapozzák a felületet. Ezek az alapozók bármely festékboltban megvásárolhatóak, nem szükségesek az Okos Falfesték Alapozót használni. Amennyiben frissen festették a falat és megfelelően volt alapozva előtte, még egyszer nem szükséges alapozni. Az Okos Mágnesglett esetében ha nem biztos, hogy korábban megfelelő volt az alapozás, mindenképpen célszerű ezt elvégezni, ugyanis négyzetméterenként 1,6 kg anyag kerül fel a felületre, ami nem megfelelő előkezelés estén felhólyagosodhat.
Az Okos Mágnesezhető termékcsalád, falra, gipszkartonra, műanyagra, betonra, fára egyaránt felhordható.
Az Okos Mágnesezhető termékcsalád önmagában nem írható. Azonban Okos Táblafestékkel, Okos Írható/törölhető festékkel vagy írható tapétával kombinálható, így válik mágnesezhetővé, írhatóvá és törölhetővé.
Az Okos Mágnesfestéken a mágnesfóliából készült hűtőmágnesek (lapos) és a neodímium mágnessel szereltek (ezüst színű) megmaradnak. Az Okos Mágnesfesték nem képes a ferrit (fekete korong) mágnesek megtartására. Az Okos Szuper Mágnesfesték és az Okos Mágnesglett azonban egyes jobb minőségű ferrit mágneseket biztonsággal megtartja. Azonban ha neodímium mágnest helyez el a ferrit mágnes hátuljára, azzal egyetlen mozdulat alatt meg tudja azt erősíteni, így képes lesz bármilyen súlyú hűtőmágnest megtartani.
Alapesetben minden neodímium mágnessel és mágnesfóliával tökéletesen működnek az Okos Mágneses termékcsalád tagjai. Az Okos Szuper Mágnesfesték és Okos Mágnesglett egyes ferrit mágnesekkel is használhatóak, azonban ezek változó minősége miatt csak kipróbálással tudható meg, hogy az adott mágnes fennmarad-e a falon. Példaként: az IKEA-ban kapható fűszertartó 200 gramm súllyal tökéletesen megmarad az Okos Szuper Mágnesfestéken és az Okos Mágnesgletten, de egyes Kínában készült hűtőmágnesek nem.
Sokszor teszik fel a kérdést, hogy mekkora mágneses tér keletkezik és ez ártalmas-e. Az Okos Mágnesfesték, az Okos Szuper Mágnesfesték és az Okos Mágnesglett nem mágneses, hanem mágnesezhető. Azaz olyan, mintha folyékony vas kerülne fel a felületre. Ezáltal egyáltalán nem káros. A neodímium mágnesek pedig olyan kicsik, hogy elektromos eszköz közelében is lehet. Egyedül pacemaker közelében nem ajánlott a mágnesek használata.
You've just added this product to the cart: