Cégünk hitvallása

Merjen nagyot álmodni: Az Okos Falfesték termékcsalád egy ötletből nőtte ki magát, amikor egy fiatal ír építési vállalkozót megkértek arra, hogy rendezzen be egy tárgyalótermet fehér táblával. Így született meg a Smarter Surfaces  (Okos Falfesték). Mi már tudjuk, hogy az ötletek a legváratlanabb időkben, a legváratlanabb helyeken születnek meg. És ezek az őrült ötletek gyakran működnek.

Cégünk Magyarországon úgy kezdte el forgalmazni az Okos Falfesték termékcsaládot, hogy mások korábban próbálkoztak egyéb gyártók írható törölhető festékeinek értékesítésével. Ezek olyan rossz minőségűek voltak, hogy számos nagyvállalatnál az összes ilyen technológiát kitiltották. Nagyon nagy hátrányból indultunk. Ilyen cég volt a Bosch is, ahol egy olyan rossz márkájú whiteboard festéket vittek, hogy ötször kellett átfesteni. Évekig nem is akartak hallani arról, hogy tegyenek egy másik gyártó festékével.

Mi azonban kemény munkával megmutattuk, hogy a mi termékünk teljesen más, sokkal jobb és valóban segíthet a munkatársaknak a hatékonyabb munkavégzésben. Azóta a Bosch az egyik legnagyobb magyarországi ügyfelünk, közel 400 m2 írható/törölhető felületet készítettünk el nekik és 2021-ben további 600 m2 már tervezés alatt áll.

Jó kapcsolat mindenek előtt: Minden egyes vásárlónkkal partnerünkkel próbálunk kiemelten jó kapcsolatot ápolni. Ha hibázunk, nem bújunk  jogi kiskapuk mögé, minden esetben próbáljuk megoldani a problémát a lehető leggyorsabban úgy, hogy mindenki maximálisan elégedett legyen. Ügyfeleink egyedi kéréseit törekszünk mindig teljesíteni, gond esetén pedig még ünnepnapokon és munkaidőn kívül is megpróbáljuk felvenni a telefont.

Nálunk mindenki egyenlő: Bár a magyarországi cég még kicsi, a Smarter Surfaces egy globális vállalat. Ügyfeleink és partnereink a világ minden földrészén élnek. A dublini központban dolgozó munkatársak különböző országokból érkeztek és különböző nyelveket beszélnek. Nem csak kint, hanem itthon is nagyon fontos számunkra, hogy mindenkit tisztelettel és egyenlő bánásmódban részesítsünk.

Ügyfelek között sem teszünk különbséget. Ugyanolyan fontos nekünk egy multinacionális vállalat irodájának kialakítása, mint annak az anyukának a tökéletes kiszolgálása, aki csupán boldogságot szeretne okozni gyermekének valamelyik Okos Falfesték termékkel.