MÁGNESFESTÉK/MÁGNESGLETT

Mi is a mágnesfesték és mágnesglett?

Az Okos Mágnesfesték és az Okos Mágnesglett olyan speciális összetevőkből álló mágnesezhető anyagok, amelyek segítségével anélkül rögzíthetünk könnyebb elemeket a falon, hogy kárt tennénk benne.

Már egyetlen mozdulattal, mágnesfólia és neodímium mágnes használatával dokumentumok, rajzok, bizonyos esetekben pedig még képkeretek is rögzíthetők falra. Ráadásul szinte az összes anyagra felvihető: festett falra, gipszkartonra, fára vagy éppen műanyagra.

Segítségüknek köszönhetően nem kell attól tartani, hogy a ragasztó leszedi a festéket a falról. Ráadásul nem okozunk kárt benne a fúrással és szögeléssel, de még az ilyen munkálatokkal járó piszkot is megússzuk. Tökéletesen alkalmazkodik bármilyen dizájnhoz, hiszen színre festhető, ezáltal képes beleolvadni a környezetbe is.

Változattól függően Okos Táblafestékkel, Okos Írható/ Törölhető Whiteboard falfestékkel vagy éppen közepesen nehéz tapétával együtt is használható. Okos Mágnesfestékeink 3 féle kiszerelésben érhetők el, míg az Okos Mágnesglettből 1 változat létezik.

0
országban forgalmazzák jelenleg
0
+
m² eladott festék világszerte
0
év garancia

Magyarországi ügyfeleink

 
 

Mágnesezhető termékeink

Tegye mágnesezhetővé falát gyorsan és egyszerűen. Papírlapok, képek és dokumentumok tárolására ez a tökéletes megoldás. Megújult receptúrával, most még erősebb hatás, már 55% magnetit tartalommal. Ingyenes szállítással és 3000 forint értékű ajándék mágnessel kedveskedünk vásárlóinknak.

Az Okos Szuper Mágnesfesték még több mágnesezhető összetevőből áll, mint az Okos Mágnesfesték. Ezáltal mágnesfólia segítségével kisebb képkeretek, illetve közepesen nehéz tapéta is kerülhet rá zárórétegként. Minden megrendelés ajándék 6000 forint értékű neodímium mágnest adunk

Az Okos Mágnesfesték nagyobb, családi kiszereléses változata, a kis kiszerelésnél kedvezményesebb áron. Felbontás után 6 hónapig eláll, így megoszthatja, barátaival, családjával. Most 6 ezer forint értékű ajándék mágnessel és ingyenes szállítással.

Az Okos Mágnesglett a legerősebb mágnesezhető termékünk. Az Okos Szuper Mágnesfestéknél közel 40%-kal erősebb. Képes már a gyengébb mágneseket, hűtőmágneseket is megtartani. Az Okos Whiteboard festék alá is ezt ajánljuk. Minden csomaghoz ajándék 20 db mágnest adunk.

Ne bajlódjon a kivitelezéssel!

Profi csapatunk az egész ország területén vállal kivitelezést. Amennyiben mi készítjük a falat, automatikusan jár
a 10 év írhatósági (és mágnesezhetőségi) garancia!

Az Okos Falfesték árának felét most az állam állhatja!

A magyar kormány egy nagyszerű kezdeményezéssel segíti azon gyermekes családokat, akik lakásfelújítás előtt állnak. Akár hárommillió forint értékű lakásfelújítási támogatás igényelhető 2021 januárjától. A jelenlegi információk alapján az általunk forgalmazott termékekre is lehet kérni a költségek felének átvállalását. A kivitelezés is beletartozik a programba, így amennyiben vásárol tőlünk, nem kell festőt keresnie, kompletten elkészítjük Önnek a felületet.Sőt, otthona teljes festési, glettelési munkáit is el tudjuk vállalni, garanciával. Csapatunk közel 20 éve van a szakmában, számos lakóépület festését bízták már ránk, de olyan intézményekben és multinacionális vállalatoknál is dolgoztunk, mint a Mercedes-Benz, Raiffeisen Bank, Ericcson, Puskás Stadion vagy éppen a Nemzeti Színház. Azoknak is érdekes lehet a program, akik bár komplett felújítást nem terveznek, mégis régóta szemezgettek valamelyik Okos Falfesték...

A Raiffeisen bank székházában 180m2 mágnesezhető OkosFalat készítettünk

A Raiffeisen bank hamarosan új székházba költözik Budapesten az Árpád-híd lábához. A HB Reavis nagyszabású fejlesztésének keretében új irodanegyed épül a belvárostól mindössze pár percre. Természetesen ebből az OkosFal sem maradhatott ki. Több mint 180 m2 mágnesezhető, írható és törölhető OkosFalat készítettünk az átadás előtt lévő Raiffeisen irodaházba. Bank és biztosítószektorban az Okos Falfesték már többször bizonyított, ugyanis az Erste Bank székházában, több mint 250 m2, az Otp Ingatlanpontban több mint 60 m2, az NNG-ben több mint 40m2, a Generaliban pedig 18 m2 írható és törölhető Okos Falfestéket kiviteleztünk. De a Takarékbank is minket választott, az Infoparkban lévő irodájukban 20 m2 mágnesezhető, írható/törölhető és vetíthető fólia került fel a falakra. Éppen ezért is vagyunk különösen büszkék arra, hogy a Raiffeisen Bank...

Mennyire erős az Okos Mágnesfesték?

Gondolkozott már azon, hogy szeretne a falra dokumentumokat, képeket, tervrajzokat elhelyezni úgy, hogy azzal ne tegyen kárt a felületben? Ha a válasz igen, akkor javasoljuk az Okos Mágnesfesték használatát, mely az egyik legerősebb mágnesezhető festék a piacon. Legújabb blogposztunkban meg is mutatjuk az erejét.

Érdekli a teljes termékpalettánk?

Nézzen körül webshopunkban és rendeljen könnyedén, a nap 24 órájában.

You've just added this product to the cart: