MÁGNESFESTÉK/MÁGNESGLETT

Színre festhető, ezáltal képes beleolvadni a környezetbe. Változattól függően Okos Táblafestékkel, Okos Írható/ Törölhető falfestékkel vagy éppen közepesen nehéz tapétával együtt használható. Most akciós áron, ajándék mágnessel kapható az összes mágnesfesték és a mágnesglett.

Mi is pontosan az
Okos Mágnesfesték és
Okos Mágnesglett?

Az Okos Mágnesfestékek és az Okos Mágnesglett speciális összetevőkből álló mágnesezhető anyagok. Mágnesfólia és neodímium mágnes használatával dokumentumok, rajzok sőt, akár képkeretek is rögzíthetőek falra, gipszkartonra, fára vagy műanyagra mindössze egyetlen mozdulattal. Ezáltal nem kell attól tartani, hogy a ragasztó leszedi a festéket, nem okozunk kárt a falban fúrással és szögeléssel.

0
országban forgalmazzák jelenleg
0
+
m² eladott festék világszerte
0
év garancia

AKIK MÁR MINKET VÁLASZTOTTAK

 
 

Mágnesezhető termékeink

Tegye mágnesezhetővé a falát gyorsan és egyszerűen. Papírlapok, képek és dokumentumok tárolására ez a tökéletes megoldás. Az oldal tetején látható videó ennek a terméknek az erősségét és felhordását mutatják be.

Az Okos Mágnesfesték nagy, családi kiszerelése. Ossza meg ismerőseivel, barátaival vagy a rokonaival. Most elképesztő áron, amíg a készlet tart.

Az Okos Szuper Mágnesfesték még több mágnesezhető összetevőből áll, mint az Okos Mágnesfesték. Ezáltal mágnesfólia segítségével kisebb képkeretek, illetve közepesen nehéz tapéta is kerülhet rá zárórétegként.

Az Okos Mágnesglett a legerősebb mágnesezhető termékünk. Az Okos Szuper Mágnesfestéknél közel 40%-kal erősebb. Az Okos Whiteboard Falfestékhez is ezt a terméket ajánljuk.

Ne bajlódjon a kivitelezéssel!

Profi csapatunk az egész ország területén vállal kivitelezést. Amennyiben mi készítjük a falat, automatikusan jár
a 10 év írhatósági (és mágnesezhetőségi) garancia!

A Raiffeisen bank székházában 180m2 mágnesezhető OkosFalat készítettünk

A Raiffeisen bank hamarosan új székházba költözik Budapesten az Árpád-híd lábához. A HB Reavis nagyszabású fejlesztésének keretében új irodanegyed épül a belvárostól mindössze pár percre. Természetesen ebből az OkosFal sem maradhatott ki. Több mint 180 m2 mágnesezhető, írható és törölhető OkosFalat készítettünk az átadás előtt lévő Raiffeisen irodaházba. Bank és biztosítószektorban az Okos Falfesték már többször bizonyított, ugyanis az Erste Bank székházában, több mint 250 m2, az Otp Ingatlanpontban több mint 60 m2, az NNG-ben több mint 40m2, a Generaliban pedig 18 m2 írható és törölhető Okos Falfestéket kiviteleztünk. De a Takarékbank is minket választott, az Infoparkban lévő irodájukban 20 m2 mágnesezhető, írható/törölhető és vetíthető fólia került fel a falakra. Éppen ezért is vagyunk különösen büszkék arra, hogy a Raiffeisen Bank...

Mennyire erős az Okos Mágnesfesték?

Gondolkozott már azon, hogy szeretne a falra dokumentumokat, képeket, tervrajzokat elhelyezni úgy, hogy azzal ne tegyen kárt a felületben? Ha a válasz igen, akkor javasoljuk az Okos Mágnesfesték használatát, mely az egyik legerősebb mágnesezhető festék a piacon. Legújabb blogposztunkban meg is mutatjuk az erejét.

Érdekli a teljes termékpalettánk?

Nézzen körül webshopunkban és rendeljen könnyedén, a nap 24 órájában.

You've just added this product to the cart: