Termékgarancia

Okos Falfesték termékgarancia

A Smarter Surfaces (Okos Falfesték) világelső az innovatív, írható felületi megoldások nyújtásában. Büszkék vagyunk arra, hogy minden termékünk megfelel a legmagasabb követelményeknek. Bízunk benne, hogy az általunk forgalmazott termékek tartósak és optimális teljesítményt nyújtanak. Hogy ezt a bizalmat meg is kapjuk, valamennyi termékünkre garanciát vállalunk, melynek részleteiről lentebb olvashat.

Okos Whiteboard festék

Forgalmazó cégünk a Smarter Surfaces ™ iránymutatása alapján 10 év termékteljesítmény-garanciát vállal az alábbi írható és törölhető festékekre:

 • Okos Whiteboard Festék – Fehér
 • Okos Whiteboard Festék – Átlátszó

A garanciális időszak alatt ezek a termékek nem repednek, hámlanak, ellenállnak foltoknak és nem mutatnak érzékelhető fakulást, abban az esetben, amennyiben minden pontját követik a csomaghoz mellékelt felfestési leírásnak, illetve azt követően betartják az alábbi linken megtekinthető garanciális használati útmutatót.

Az Okos Whiteboard festék igazán prémium és exkluzív termék. Ezért kérjük, hogy felhelyezés előtt gondosan készítse elő az alapfelületet, illetve felfestés után a néhány – de annál fontosabb- szabályt maradéktalanul tartson be. Cserébe 10 éven keresztül segíteni fogja Önt a fal az ötletelésben, a projektek vezetésében, illetve teret ad annak, hogy szárnyalhasson kreativitása.

Mágnesfesték és Mágnesglett

Cégünk 10 év garanciát vállal az alábbi mágnesezhető termékekre:

 • Okos Mágnesfesték 3m2
 • Okos Mágnesfesték 10 m2
 • Okos Szuper Mágnesfesték 10m2
 • Okos Mágnesglett 6m2

Garantáljuk, hogy a felfestési útmutató betartása esetén a mágnesezhető termékeink az általunk forgalmazott neodímium mágnessel és mágnesfóliával maradéktalanul használhatóak lesznek, erejük ezen időszak alatt nem változik.

Okos Tapéták

Cégünk 10 év garanciát vállal az alábbi Okos Tapétákra termékekre:

 • Okos Írható Tapéta 10m2
 • Okos Írható/Projektorozható tapéta 10m2
 • Okos Írható/Mágnesezhető tapéta 10m2
 • Okos Írható/Mágnesezhető/Vetíthető tapéta

Garantáljuk, hogy a felfestési útmutató betartása esetén használata esetén 10 évig mágnesezhetőek, írhatóak és törölhetőek lesznek, amennyiben betartják az alábbi linken elérhető garanciális használati útmutatót és az általunk forgalmazott kiegészítőket használják a falakhoz.

Okos Kasírozható Fólia

Cégünk 5 év garanciát vállal az alábbi Okos Kasírozható termékekre:

 • Okos Kasírozható Írható Fólia 10m2 – Fehér
 • Okos Kasírozható Írható Fólia 10m2 – Átlátszó
 • Okos Kasírozható Írható/Projektorozható Fólia – 10m2

Garantáljuk, hogy a felfestési útmutató betartása esetén esetén 5 évig írhatóak és törölhetők és vetíthetők lesznek, amennyiben az általunk forgalmazott kiegészítőket használják a falakhoz.

Okos Táblafesték

Cégünk 5 év termékteljesítmény-garanciát vállal az Okos Táblafestékre.

A jótállási idő alatt ez a termék garantáltan nem reped meg vagy hámlik és nem mutat érzékelhető kifakulást, ha megfelelően keni fel, illetve az általunk forgalmazott kiegészítőkkel együtt használja és folyamatosan karbantartja az irányelveinknek megfelelően.

Lejárati idő

Minden egyes termékünk lejárati dátummal rendelkezik. A festékeket minden esetben a lejárati dátum előtt maximum 30 nappal fel kell használni.

Garanciavesztés az összes termékünk esetében

A nem megfelelő anyagválasztásból, az épület szerkezeti hibáiból, az esetlegesen korábban elvégzett rossz alapfelület elkészítéséből, illetve a nem általunk javasolt kivitelező hanyag munkavégzéséből (például: mattulás, kevés alapozás, vizesedés, használati útmutató el nem olvasása) eredő károkért, cégünk felelősséget nem tud vállalni.

A garancia csak a természetes használat esetén érvényes, karistolás, leverés, élest tárggyal történő felsértés esetén a fal a garanciát elveszti. Csak az általunk forgalmazott kiegészítőkkel való használatért tudunk garanciát vállalni. Bármilyen más anyag károkozása esetén a garancia nem áll fenn. Felhívnánk szíves figyelmét arra, hogy az összes termékünket vásárlástól számított maximum 6 hónapon belül fel kell kenni.

Garancia érvényesítése

A garancia csak a termék teljes vagy részleges cseréjére terjed ki és nem tartozik bele a kivitelezési díj és a felmerülő egyéb költségek, amennyiben nem mi vagy az általunk javasolt cég készítette a kivitelezést.

A garancia benyújtására csak és kizárólag az a cég vagy magánszemély jogosult, aki a Smarter Surfaces ™ magyarországi forgalmazójától, a We Build It Kft-től, az árut megrendelte. Külföldről megvásárolt termék esetében magyarországi garancia nem él.

Amennyiben a garanciális hiba már a termék felhelyezése előtt fennáll, a Vásárlónak kötelező azt bejelenteni a helmeczi.krisztian@gmail.com e-mail címen. Ebben az esetben azonnal cseréljük a terméket. A termékek felhelyezése után olyan hibát, mely a felhelyezés előtt is fennállt, garanciális okként elfogadni nem tudunk.

Kiemelt garancia ha mi készítjük el az OkosFalat

Amennyiben cégünk kivitelez vagy az általunk javasolt kivitelező készíti el a felületet mind az anyagra, mind pedig a kivitelezésre teljekörű, 10 év garanciát vállalunk, ha a hiba nem a korábbi alapfelületből eredő okok miatt vagy külső behatás eredményeként lépett fel. A garancia további feltétele, hogy a az alábbi linken megtekinthető garanciális használati útmutató a vásárló minden esetben betartsa. A hibabejelentéstől számított 24 órán belül elkezdjük kivizsgálni az okot és maximum 8 napon belül kijavítjuk azt.

Garancianapló

Az összes Okos Falfestékhez tartozó termék Írországból érkezik és az egyik legnagyobb laboratóriumban tesztelik őket piacralépés előtt. Az elmúlt 4 évben több mint 1500 ügyfelünk választott bennünket. Az ügyfeleink jelentős része visszatérő vásárló. Számunkra kiemelten fontos az átláthatóság, ezért most megmutatjuk arányaiban mennyi probléma szokott lenni a termékeinkkel.

Elkészült m2

0

Ügyfelek száma

0

Garanciális bejelentés

0

Javításig eltelt átlag nap

0

Visszatérő ügyfeleink a legnagyobb garancia a minőségre

Vásárlóink döntő többsége multinacionális vállalat, ahol termékeink segítenek a mindennap munkavégzésben. Ezen ügyfeleink több, mint 35%-a többször is minket választott már.

Legnagyobb magyarországi ügyfeleink

 • Graphisoft – 7 különböző ütemben több mint 1000 m2 írható/törölhető Okos Whiteboard fal
 • Erste Bank – 5 különböző ütemben több mint 650 m2 írható/törölhető Okos Whiteboard fal
 • Bosch – 4 különböző ütemben, több mint 400 m2 írható/törölhető Okos Whiteboard fal
  A Bosch-nál jelenleg további két ütem van folyamatban több mint 600 m2 felülettel