OKOS TAPÉTÁK

IRODA

Mágnesezhető, írható/szárazon törölhető és projektorozható terméket szeretne? A 3 az 1-ben Okos Tapétánkat akkor pont Önnek találtuk ki. Felrakás után 24 órával már használható.

ISKOLA

Oktatási intézmények részére kifejezetten ajánljuk. Az 5 év garancia miatt nem kell folyamatosan whiteboard táblát cserélni. Fenntartása olcsó, kifejezetten nagy igénybevételre lett tervezve. 

BOLT & ÉTTEREM

Boltokba és éttermekbe is ajánljuk az Okos Whiteboard tapétát. Napi menük, árajánlatok gyors és egyszerű felírása és törlése mostantól gyerekjáték.

OTTHONI FELHASZNÁLÁS

Kreatív a kisgyermeke de nem szeretné, hogy az otthoni falak bánják? Fesse le őket Okos Whiteboard falfestékkel és nem kell aggódnia a felújítás miatt.

Pontosan mi is az Okos Whiteboard Tapéta?

Az Okos Whiteboard Tapétát azoknak ajánljuk, akik gyorsan és egyszerűen szeretnének írható és törölhető, esetlegesen plszban projektorozható és mágnesezhető felületet. Három különböző kivitelben kapható, így teljesen az Ön igényeire szabható.

Akár 3 az 1-ben funkcióval is!

Az Okos Tapéta megvásárolható csak írható és törölhető, írható/törölhető és projektorozható, irható/törölhető és mágnesezhető, illetve írható/törölhető, mágnesezhető és projektorozható változatban is. Négy különböző típus, 4 különböző igényre. Speciális tapétaragasztóval tehető fel a falra, a garanciális feltételek betartása mellett egyedülálló, 5 év szellemképmentes garanciát biztosítunk.

OKOS TAPÉTÁK ÉS RAGASZTÓ

Az Okos Tapéták segítségével munkára foghatja a falait. Számos változatban kaphatóak, installálásuk gyors és egyszerű.

KIEGÉSZÍTŐK

Alapozó, speciális ragasztó és kiegészítők széles választéka kapható kínálatunkban. Ezek használatával 5 év szellemképmentes garanciát biztosítunk, minden Okos Tapétára.

LEGFRISEBB BLOGBEJEGYZÉSEINK A WHITEBOARD FESTÉKRŐL

A Raiffeisen bank székházában 180m2 mágnesezhető OkosFalat készítettünk

A Raiffeisen bank hamarosan új székházba költözik Budapesten az Árpád-híd lábához. A HB Reavis nagyszabású fejlesztésének keretében új irodanegyed épül a belvárostól mindössze pár percre. Természetesen ebből az OkosFal sem maradhatott ki. Több mint 180 m2 mágnesezhető, írható és törölhető OkosFalat készítettünk az átadás előtt lévő Raiffeisen irodaházba. Bank és biztosítószektorban az Okos Falfesték már többször bizonyított, ugyanis az Erste Bank székházában, több mint 250 m2, az Otp Ingatlanpontban több mint 60 m2, az NNG-ben több mint 40m2, a Generaliban pedig 18 m2 írható és törölhető Okos Falfestéket kiviteleztünk. De a Takarékbank is minket választott, az Infoparkban lévő irodájukban 20 m2 mágnesezhető, írható/törölhető és vetíthető fólia került fel a falakra. Éppen ezért is vagyunk különösen büszkék arra, hogy a Raiffeisen Bank belsőépítészeti tervezőcsapata, a Mádi Láncos Stúdió, ismételten az Okos Falfestéket választotta. A projekt volumenét mutatja, hogy 3 kollégánk közel 4 héten át készítette a felületeket összesen 4 szinten. A kivitelezés kifejezetten feszes tempóban zajlott a közeli átadási időpont miatt, de így is az egyik legszebb munkánk lett. Ezenkívül egy rekordot is sikerült megdöntenünk: a tárgyalóteremben közel 80 m2 mágnesezhető írható és törölhető falfesték került fel. Minden egyes falat kreatív felületté alakítottuk. Természetesen a felületre jár a jótállási feltételek betartása mellett a 10 év...

Mennyire erős az Okos Mágnesfesték?

Gondolkozott már azon, hogy szeretne a falra dokumentumokat, képeket, tervrajzokat elhelyezni úgy, hogy azzal ne tegyen kárt a felületben? Ha a válasz igen, akkor javasoljuk az Okos Mágnesfesték használatát, mely az egyik legerősebb mágnesezhető festék a piacon. Legújabb blogposztunkban meg is mutatjuk az erejét.

NE BAJLÓDJON A KIVITELEZÉSSEL!

Profi kivitelezőcsapatunk várja megkeresését. Amennyiben mi kivitelezzük a felületet, automatikusan jár az 5 év garancia.

You've just added this product to the cart: