Okos Kasírozható Fólia

Üvegtábla helyett

Intsen búcsút a törékeny és nehezen törölhető üvegtábláknak. Színes bútorlapra is kasírozható, ezáltal bármilyen színű lehet

Whiteboard tábla helyett

Kifejezetten ajánljuk, ha nem megoldható, hogy a falra fesse a Whiteboard festéket. Tartósabb, mint egy whiteboard tábla, erre egyedülálló módon 5 év garanciát vállalunk. 

Projektorozható

Szeretne írható/törölhető felületet, de szükség lenne a projektorozhatóságra is? Nem probléma! Ez is megoldható egyik fóliánkkal.

Gyors installálás

Gyorsan felrakható és már 24 óra után használható. Nincsen kosz és több napos kivitelezés sőt, akár Ön is felkasírozhatja bútorra, üvegre és minden sík felületre.

Pontosan mi is az Okos Kasírozható Fólia?

Az Okos Kasírozható Fólia termékcsaládot azoknak fejlesztettük ki, akiknek nincs lehetőségük a falra festeni az Okos Whiteboard Falfestéket. Bútorra, üvegre vagy egyedi méretű bútorlapra gyorsan és egyszerűen felkasírozható, de akár a régi whiteboard tábláját is felújíthatja. Több típusban elérhető, akár projektorozható, de színes változat is elkészíthető az Okos Kasírozható Fóliák segítségével.

5 év szellemkép-mentes garancia minden termékre

Az Okos Kasírozható Fóliákat ugyanúgy, mint a többi táblát szárazon lehet törölni. A hosszabb ideje fennlévő szöveget pedig táblatisztító folyadékkal lehet eltüntetni. Azonban a fehértáblákkal ellentétben itt nem kell az egész felületre ráfújni, hanem csak a törlőrongyra, ugyanis már ennyi is képes teljesen tisztára varázsolni a felületet. Ha több mint egy hónapot maradt rajta a szöveg, akkor sem kell lecserélni. Speciális folyadékunk segítségével még a régi szövegek is eltüntethetőek teljes mértékben sziluettmentesen! Erre 5 év garanciát vállalunk.

Okos Kasírozható Fólia

Az Okos Kasírozható Fóliák jelenleg három különféle változatban elérhető.

Kiegészítők

Amennyiben az általunk forgalmazott kiegészítőket használják, a garanciális feltételek betartása mellett 5 év írhatósági/törölhetőségi garanciát vállalunk a termékeinkre.

LEGFRISEBB BLOGBEJEGYZÉSEINK

Az Okos Falfesték árának felét most az állam állhatja!

A magyar kormány egy nagyszerű kezdeményezéssel segíti azon gyermekes családokat, akik lakásfelújítás előtt állnak. Akár hárommillió forint értékű lakásfelújítási támogatás igényelhető 2021 januárjától. A jelenlegi információk alapján az általunk forgalmazott termékekre is lehet kérni a költségek felének átvállalását. A kivitelezés is beletartozik a programba, így amennyiben vásárol tőlünk, nem kell festőt keresnie, kompletten elkészítjük Önnek a felületet.Sőt, otthona teljes festési, glettelési munkáit is el tudjuk vállalni, garanciával. Csapatunk közel 20 éve van a szakmában, számos lakóépület festését bízták már ránk, de olyan intézményekben és multinacionális vállalatoknál is dolgoztunk, mint a Mercedes-Benz, Raiffeisen Bank, Ericcson, Puskás Stadion vagy éppen a Nemzeti Színház. Azoknak is érdekes lehet a program, akik bár komplett felújítást nem terveznek, mégis régóta szemezgettek valamelyik Okos Falfesték termékkel. A program keretében belül most 50% támogatás visszaigényelhető rá.Készítettünk egy összefoglaló oldalt, ahol minden információ megtalálható a részletekről. Kattintson ide és tudja meg miként tudja igénybe venni a támogatást.

A Raiffeisen bank székházában 180m2 mágnesezhető OkosFalat készítettünk

A Raiffeisen bank hamarosan új székházba költözik Budapesten az Árpád-híd lábához. A HB Reavis nagyszabású fejlesztésének keretében új irodanegyed épül a belvárostól mindössze pár percre. Természetesen ebből az OkosFal sem maradhatott ki. Több mint 180 m2 mágnesezhető, írható és törölhető OkosFalat készítettünk az átadás előtt lévő Raiffeisen irodaházba. Bank és biztosítószektorban az Okos Falfesték már többször bizonyított, ugyanis az Erste Bank székházában, több mint 250 m2, az Otp Ingatlanpontban több mint 60 m2, az NNG-ben több mint 40m2, a Generaliban pedig 18 m2 írható és törölhető Okos Falfestéket kiviteleztünk. De a Takarékbank is minket választott, az Infoparkban lévő irodájukban 20 m2 mágnesezhető, írható/törölhető és vetíthető fólia került fel a falakra. Éppen ezért is vagyunk különösen büszkék arra, hogy a Raiffeisen Bank belsőépítészeti tervezőcsapata, a Mádi Láncos Stúdió, ismételten az Okos Falfestéket választotta. A projekt volumenét mutatja, hogy 3 kollégánk közel 4 héten át készítette a felületeket összesen 4 szinten. A kivitelezés kifejezetten feszes tempóban zajlott a közeli átadási időpont miatt, de így is az egyik legszebb munkánk lett. Ezenkívül egy rekordot is sikerült megdöntenünk: a tárgyalóteremben közel 80 m2 mágnesezhető írható és törölhető falfesték került fel. Minden egyes falat kreatív felületté alakítottuk. Természetesen a felületre jár a jótállási feltételek betartása mellett a 10 év...

Mennyire erős az Okos Mágnesfesték?

Gondolkozott már azon, hogy szeretne a falra dokumentumokat, képeket, tervrajzokat elhelyezni úgy, hogy azzal ne tegyen kárt a felületben? Ha a válasz igen, akkor javasoljuk az Okos Mágnesfesték használatát, mely az egyik legerősebb mágnesezhető festék a piacon. Legújabb blogposztunkban meg is mutatjuk az erejét.

NE BAJLÓDJON A KIVITELEZÉSSEL!

Profi kivitelezőcsapatunk várja megkeresését. Amennyiben mi kivitelezzük a felületet, automatikusan jár az 5 év garancia.

You've just added this product to the cart: