Rólunk

Bár az Okos Falfesték története 2011-re nyúlik vissza, a We Build It Kft közel 4 éve kizárólagos magyarországi forgalmazója a Smarter Surfaces innovatív és a kreativitásnak egész falnyi területet engedő termékeinek. Emellett egyedülálló módon, szakképzett festőcsapatunk segítségével kivitelezést is vállalunk.

Termékpalettánkban mindenki megtalálja akár otthoni felhasználáshoz, akár a vállalkozása fejlesztéséhez szükséges okos falfelületet. Fő profilunk, hogy írható, rajzolható, törölhető, mágnesezhető és vetíthető falfelületek létrehozásával segítjük ügyfeleink kreatív mindennapjait.

Olyan okos falfelületeket hozunk létre, ahol nem kell kompromisszumot kötnie:

  • se a falak méretében,
  • se a konnektorok – kapcsolók elhelyezkedése miatt,
  • se a könnyű tisztíthatóság tekintetében,
  • és a mágnesezhetőség miatt a falba sem kell több szöget bevernie.

Termékeink segítségével nem kell többet a sztenderd méretű és 2-3 év után már nem takarítható Whiteboard táblákhoz ragaszkodnia, hiszen a Smarter Surfaces okos falfestékeivel és tapétájával, kasírozható fóliájával és mágnesezhető festékeivel akár az egész tárgyalónyi vagy gyerekszobányi falfelületet teleírhatunk. De speciális táblafestékeket és projektorfestékeket is forgalmazunk.

Honnan jött az Okos Falfesték ötlete?

Mint említettük, a Smarter Surfaces ötlete 2011-ig, Írországig nyúlik vissza. Ronan Clark sikeres építőipari vállalatot vezetett, a szokásos módon: az értekezleteken whiteboard táblákra írták az egyes projektek legfontosabb tudnivalóit, de ezeket se a táblák kötött mérete, se a terem adottságai miatt nem volt könnyű elhelyezni. Egy idő után pedig a táblák takarításával is meggyűlt a gondja, mert 2-3 éves használat után a filctollak festéke beleég a tábla felületébe és semmivel sem lehet letakarítani többet.

Ez volt a kiindulópont, amelynek hatásra Clark környezettudatos, hosszú távú és a dizájnhoz tökéletesen illeszkedő megoldást szeretett volna találni. 2 éves megfeszített kutatómunka eredménye lett a Smarter Surfaces termékcsalád első gyermeke, az Okos Whiteboard írható – szárazon törölhető falfesték. Ennek nem sokkal később az átlátszó változata is elkészült, így gyakorlatilag bármilyen színnel kombinálhatóvá vált a 10 év írhatósági és törölhetőségi garanciával ellátott megoldás.

Ennek az innovációnak meg is lett az eredménye. A termék több nemzetközi díjat is bezsebelt, de a legnagyobb elismerést a mai napig a LEED GOLD minősítés jelenti. Természetesen a 2011 óta eltelt 9 esztendőben még több termékkel bővült a paletta, amik ma már 3 kontinensen, a világ 19 országában teszik kreatívabbá a mindennapokat.

Magyarországon olyan ügyfelekkel büszkélkedhetünk, mint az Ernst and Young, az Erste Bank, a Tesco, Libero, Telenor, Lufthansa, Air France, Raiffeisen Bank, Audi, Marriott, Magyar Posta, BME, Rosch, HBO, HP, nemzetközi partnereink között pedig olyan világvállalatokat tudhatunk, mint a Google, Coca-Cola, Airbnb vagy éppen az egyik legismertebb fociklub, az Arsenal.

Reméljük, hogy nemsokára már Önt is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük.
Ha bármilyen kérdése felmerülne rendelés közben keressen minket bizalommal a nap 24 órájában e-mailben a helmeczi.krisztian@gmail.com e-mail címen, vagy hétfőtől-péntekig délelőtt 10 és délután 4 között a +36302053535-ös telefonszámon vagy lépjen kapcsolatba velünk az alábbi űrlapon keresztül.