Vásárlásával most Ön is segít

Minden nettó 15.000 forint feletti vásálással 500 forinttal segíti az Összefogás a Szánhúzókért alapítványt

Vásárlásával most Ön is segít

A husky az egyik leggyönyörűbb kutyafajta a világon, ám nagy mozgásigényük, játékosságuk és szeszélyes természetük sokaknak csak akkor derül ki, amikor már megvásárolták. Éppen ezért rengeteg „házi farkasra” un rá a gazdája. Jobb esetben leadják őket menhelyekre, a rosszabbra inkább gondolni sem merünk…

Az Összefogás a Szánhúzókért Alapítvány  minden erejével azért küzd, hogy a hontalanná vált Husky-k a lehető leggyorsabban új, szerető gazdához kerülhessenek, akik tisztában vannak a fajta jellegzetes tulajdonságaival.

Az átmeneti időszak azonban költséges. Az orvosi beavatkozások, a tápok és a kutyapanzió is komoly anyagi ráfordítást igényel, amit a szervezet egyre nehezebben tud finanszírozni. Éppen ezért gondoltunk egyet és vásároltunk tőlük 100 darab naptárat a jövőbeni vásárlóink nevében, hogy ezzel is segítsük Őket.

Minden nettó 15.000 forint vásárlás felett Ön 500 forinttal támogatja az Összefogás a Szánhúzókért Alapítvány munkáját. Mi pedig hálánk jeléül megajándékozzuk Önt egy 2020-as Husky-s naptárral.

Cikk megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük