A Raiffeisen bank székházában 180m2 mágnesezhető OkosFalat készítettünk

A Raiffeisen bank székházában 180m2 mágnesezhető OkosFalat készítettünk

A Raiffeisen bank hamarosan új székházba költözik Budapesten az Árpád-híd lábához. A HB Reavis nagyszabású fejlesztésének keretében új irodanegyed épül a belvárostól mindössze pár percre. Természetesen ebből az OkosFal sem maradhatott ki. 

Több mint 180 m2 mágnesezhető, írható és törölhető OkosFalat készítettünk az átadás előtt lévő Raiffeisen irodaházba. Bank és biztosítószektorban az Okos Falfesték már többször bizonyított, ugyanis az Erste Bank székházában, több mint 250 m2, az Otp Ingatlanpontban több mint 60 m2, az NNG-ben több mint 40m2, a Generaliban pedig 18 m2 írható és törölhető Okos Falfestéket kiviteleztünk. De a Takarékbank is minket választott, az Infoparkban lévő irodájukban 20 m2 mágnesezhető, írható/törölhető és vetíthető fólia került fel a falakra. 

Éppen ezért is vagyunk különösen büszkék arra, hogy a Raiffeisen Bank belsőépítészeti tervezőcsapata, a Mádi Láncos Stúdió, ismételten az Okos Falfestéket választotta. 

A projekt volumenét mutatja, hogy 3 kollégánk közel 4 héten át készítette a felületeket összesen 4 szinten. A kivitelezés kifejezetten feszes tempóban zajlott a közeli átadási időpont miatt, de így is az egyik legszebb munkánk lett. 

Ezenkívül egy rekordot is sikerült megdöntenünk: a tárgyalóteremben közel 80 m2 mágnesezhető írható és törölhető falfesték került fel. Minden egyes falat kreatív felületté alakítottuk. 

Természetesen a felületre jár a jótállási feltételek betartása mellett a 10 év mágnesezhetőségi és írhatósági garancia, illetve az ajándék kiemelt javítási szolgáltatás. Utóbbival vállaljuk, hogy bármilyen hiba esetén 72 órán belül elkezdjük a hiba kivizsgálását és kijavítását.

Elsősorban szeretnénk megköszönni a MádiLáncos stúdiónak a betervezést, a Raiffeisen bank beszerző kollégáinak, hogy rábólintottak az Okos Falfestékre, illetve a HB Reavis építésvezetőjének a folyamatos segítségért. 

Amennyiben ön is szeretné lecserélni ósdi mágnestábláit és új szintre emelné a proaktivitást kollégáinál, keressen minket díjmentes árajánlatért. Az Okos Falfesték bármely színben és alakzatban elkészíthető, kialakításának csak a kreativitás tud határt szabni. 

Cikk megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük