WHITEBOARD FESTÉK

IRODA

Legyen trendi és egyedi az irodája, felejtse el a csúnya és praktikátlan fehértáblákat és mágnestáblákat, melyekkel csak a macera van. Változtassa bármely helyiségnek a falát írhatóvá és törölhetővé.

ISKOLA

Oktatási intézmények részére kiemelten ajálnjuk az írható falfestékünket intenzív használat esetén is.
Olyan neves hazai iskolák választották már az Okos Whiteboard Festéket, mint a MOME, BME, TF vagy éppen az Óbudai Egyetem.

BOLT & ÉTTEREM

Ne szenvedjen többet a krétával, ne hívjon mindig dekor festőt, ha változtatni szeretne valamit a kiíráson.

OTTHONI FELHASZNÁLÁS

Kreatív a kisgyermeke de nem szeretné, hogy az otthoni falak bánják? Fesse le őket Okos Whiteboard falfestékkel és nem kell aggódnia a felújítás miatt.

Pontosan mi is az Okos Whiteboard Falfesték?

Az Okos Whiteboard falfesték olyan speciális anyag, ami a felhordása után filctollal írhatóvá és szárazon törölhetővé teszi a falfelületet. A felület nagyságában nincsenek megkötések, bármekkora területre felhordható, környezetbarát, könnyen tisztítható anyag. Időtálló megoldás, ami a hagyományos falfelületen kívül kenhető még gipszkartonra, fémlemezre és fára is. Írhatóságát és törölhetőségét tekintve 10 éves garanciát vállalunk rá, a garanciális feltételek betartása mellett.

A mágnestábla már a múlt!

Az OkosFalat ugyanúgy, mint a többi táblát szárazon lehet törölni. A hosszabb ideje fennlévő szöveget pedig táblatisztító folyadékkal lehet eltüntetni. Azonban a fehértáblákkal ellentétben itt nem kell az egész felületre ráfújni, hanem csak a törlőrongyra, ugyanis már ennyi is képes teljesen tisztára varázsolni a felületet. Ha több mint egy hónapot maradt rajta a szöveg, az OkosFalat akkor sem kell lecserélni. Speciális folyadékunk segítségével még a régi szövegek is eltüntethetőek teljes mértékben sziluettmentesen!

Fehér Okos Whiteboard Falfesték

Ez a termék felel meg a hagyományos írható és törölhető irodai táblának.

Átlátszó Okos Whiteboard Falfesték

Egy igazán egyedi termék, mely színtelen írható festék, így a mögötte lévő falnak az árnyalatát veszi fel. Így olyan színű felületre írhat, amelyre csak szeretne. A választéknak csupán a képzelet tud határt szabni.

Kezdőcsomagok és kiegészítők

Amennyiben az általunk forgalmazott kiegészítőket használják, a garanciális feltételek betartása mellett 10 év írhatósági/törölhetőségi és mágnesezhetőségi garanciát vállalunk a termékeinkre. Egy kezdőkészlet átlagosan fél-egy évre elegendő, azonban minden kiegészítőnk egyesével is megvásárolható a webshopunkban.

LEGFRISEBB BLOGBEJEGYZÉSEINK A WHITEBOARD FESTÉKRŐL

Az Okos Falfesték árának felét most az állam állhatja!

A magyar kormány egy nagyszerű kezdeményezéssel segíti azon gyermekes családokat, akik lakásfelújítás előtt állnak. Akár hárommillió forint értékű lakásfelújítási támogatás igényelhető 2021 januárjától. A jelenlegi információk alapján az általunk forgalmazott termékekre is lehet kérni a költségek felének átvállalását. A kivitelezés is beletartozik a programba, így amennyiben vásárol tőlünk, nem kell festőt keresnie, kompletten elkészítjük Önnek a felületet.Sőt, otthona teljes festési, glettelési munkáit is el tudjuk vállalni, garanciával. Csapatunk közel 20 éve van a szakmában, számos lakóépület festését bízták már ránk, de olyan intézményekben és multinacionális vállalatoknál is dolgoztunk, mint a Mercedes-Benz, Raiffeisen Bank, Ericcson, Puskás Stadion vagy éppen a Nemzeti Színház. Azoknak is érdekes lehet a program, akik bár komplett felújítást nem terveznek, mégis régóta szemezgettek valamelyik Okos Falfesték termékkel. A program keretében belül most 50% támogatás visszaigényelhető rá.Készítettünk egy összefoglaló oldalt, ahol minden információ megtalálható a részletekről. Kattintson ide és tudja meg miként tudja igénybe venni a támogatást.

A Raiffeisen bank székházában 180m2 mágnesezhető OkosFalat készítettünk

A Raiffeisen bank hamarosan új székházba költözik Budapesten az Árpád-híd lábához. A HB Reavis nagyszabású fejlesztésének keretében új irodanegyed épül a belvárostól mindössze pár percre. Természetesen ebből az OkosFal sem maradhatott ki. Több mint 180 m2 mágnesezhető, írható és törölhető OkosFalat készítettünk az átadás előtt lévő Raiffeisen irodaházba. Bank és biztosítószektorban az Okos Falfesték már többször bizonyított, ugyanis az Erste Bank székházában, több mint 250 m2, az Otp Ingatlanpontban több mint 60 m2, az NNG-ben több mint 40m2, a Generaliban pedig 18 m2 írható és törölhető Okos Falfestéket kiviteleztünk. De a Takarékbank is minket választott, az Infoparkban lévő irodájukban 20 m2 mágnesezhető, írható/törölhető és vetíthető fólia került fel a falakra. Éppen ezért is vagyunk különösen büszkék arra, hogy a Raiffeisen Bank belsőépítészeti tervezőcsapata, a Mádi Láncos Stúdió, ismételten az Okos Falfestéket választotta. A projekt volumenét mutatja, hogy 3 kollégánk közel 4 héten át készítette a felületeket összesen 4 szinten. A kivitelezés kifejezetten feszes tempóban zajlott a közeli átadási időpont miatt, de így is az egyik legszebb munkánk lett. Ezenkívül egy rekordot is sikerült megdöntenünk: a tárgyalóteremben közel 80 m2 mágnesezhető írható és törölhető falfesték került fel. Minden egyes falat kreatív felületté alakítottuk. Természetesen a felületre jár a jótállási feltételek betartása mellett a 10 év...

Mennyire erős az Okos Mágnesfesték?

Gondolkozott már azon, hogy szeretne a falra dokumentumokat, képeket, tervrajzokat elhelyezni úgy, hogy azzal ne tegyen kárt a felületben? Ha a válasz igen, akkor javasoljuk az Okos Mágnesfesték használatát, mely az egyik legerősebb mágnesezhető festék a piacon. Legújabb blogposztunkban meg is mutatjuk az erejét.

NE BAJLÓDJON A KIVITELEZÉSSEL!

Profi kivitelezőcsapatunk várja megkeresését. Amennyiben mi kivitelezzük a felületet, automatikusan jár a 10 év garancia.

You've just added this product to the cart: