fbpx

WHITEBOARD FESTÉK

IRODA

Legyen trendi és egyedi az irodája, felejtse el a csúnya és praktikátlan fehértáblákat és mágnestáblákat, melyekkel csak a macera van. Változtassa bármely helyiségnek a falát írhatóvá és törölhetővé.

ISKOLA

Oktatási intézmények részére kiemelten ajálnjuk az írható falfestékünket intenzív használat esetén is.
Olyan neves hazai iskolák választották már az Okos Whiteboard Festéket, mint a MOME, BME, TF vagy éppen az Óbudai Egyetem.

BOLT & ÉTTEREM

Ne szenvedjen többet a krétával, ne hívjon mindig dekor festőt, ha változtatni szeretne valamit a kiíráson.

OTTHONI FELHASZNÁLÁS

Kreatív a kisgyermeke de nem szeretné, hogy az otthoni falak bánják? Fesse le őket Okos Whiteboard falfestékkel és nem kell aggódnia a felújítás miatt.

Pontosan mi is az Okos Whiteboard Falfesték?

Az Okos Whiteboard Falfesték falra, gipszkartonra, fémre, fára kenhető, így számos felhasználási területen nyújthat Önnek segítséget. Az Okos Whiteboard falfesték egy speciális anyag, mely felhordása után markerrel írható és törölhető lesz.

A mágnestábla már a múlt!

Az OkosFalat ugyanúgy, mint a többi táblát szárazon lehet törölni. A hosszabb ideje fennlévő szöveget pedig táblatisztító folyadékkal lehet eltüntetni. Azonban a fehértáblákkal ellentétben itt nem kell az egész felületre ráfújni, hanem csak a törlőrongyra, ugyanis már ennyi is képes teljesen tisztára varázsolni a felületet. Ha több mint egy hónapot maradt rajta a szöveg, az OkosFalat akkor sem kell lecserélni. Speciális folyadékunk segítségével még a régi szövegek is eltüntethetőek teljes mértékben sziluettmentesen!

Fehér Okos Whiteboard Falfesték

Ez a termék felel meg a hagyományos írható és törölhető irodai táblának.

Átlátszó Okos Whiteboard Falfesték

Egy igazán egyedi termék, mely színtelen írható festék, így a mögötte lévő falnak az árnyalatát veszi fel. Így olyan színű felületre írhat, amelyre csak szeretne. A választéknak csupán a képzelet tud határt szabni.

Kezdőcsomagok és kiegészítők

Amennyiben az általunk forgalmazott kiegészítőket használják, a garanciális feltételek betartása mellett 10 év írhatósági/törölhetőségi és mágnesezhetőségi garanciát vállalunk a termékeinkre. Egy kezdőkészlet átlagosan fél-egy évre elegendő, azonban minden kiegészítőnk egyesével is megvásárolható a webshopunkban.

LEGFRISEBB BLOGBEJEGYZÉSEINK A WHITEBOARD FESTÉKRŐL

A Raiffeisen bank székházában 180m2 mágnesezhető OkosFalat készítettünk

A Raiffeisen bank hamarosan új székházba költözik Budapesten az Árpád-híd lábához. A HB Reavis nagyszabású fejlesztésének keretében új irodanegyed épül a belvárostól mindössze pár percre. Természetesen ebből az OkosFal sem maradhatott ki. Több mint 180 m2 mágnesezhető, írható és törölhető OkosFalat készítettünk az átadás előtt lévő Raiffeisen irodaházba. Bank és biztosítószektorban az Okos Falfesték már többször bizonyított, ugyanis az Erste Bank székházában, több mint 250 m2, az Otp Ingatlanpontban több mint 60 m2, az NNG-ben több mint 40m2, a Generaliban pedig 18 m2 írható és törölhető Okos Falfestéket kiviteleztünk. De a Takarékbank is minket választott, az Infoparkban lévő irodájukban 20 m2 mágnesezhető, írható/törölhető és vetíthető fólia került fel a falakra. Éppen ezért is vagyunk különösen büszkék arra, hogy a Raiffeisen Bank belsőépítészeti tervezőcsapata, a Mádi Láncos Stúdió, ismételten az Okos Falfestéket választotta. A projekt volumenét mutatja, hogy 3 kollégánk közel 4 héten át készítette a felületeket összesen 4 szinten. A kivitelezés kifejezetten feszes tempóban zajlott a közeli átadási időpont miatt, de így is az egyik legszebb munkánk lett. Ezenkívül egy rekordot is sikerült megdöntenünk: a tárgyalóteremben közel 80 m2 mágnesezhető írható és törölhető falfesték került fel. Minden egyes falat kreatív felületté alakítottuk. Természetesen a felületre jár a jótállási feltételek betartása mellett a 10 év...

Mennyire erős az Okos Mágnesfesték?

Gondolkozott már azon, hogy szeretne a falra dokumentumokat, képeket, tervrajzokat elhelyezni úgy, hogy azzal ne tegyen kárt a felületben? Ha a válasz igen, akkor javasoljuk az Okos Mágnesfesték használatát, mely az egyik legerősebb mágnesezhető festék a piacon. Legújabb blogposztunkban meg is mutatjuk az erejét.

NE BAJLÓDJON A KIVITELEZÉSSEL!

Profi kivitelezőcsapatunk várja megkeresését. Amennyiben mi kivitelezzük a felületet, automatikusan jár a 10 év garancia.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK


Sokan használják az Okos Falfestéket projektor felületnek. Ha nagy felbontású projektort használ, talán még előnyére is válhat.
Az Okos Falfesték ideális eszköz a legtöbb tábla javítására.  Az Okos Falfesték felvihető közvetlenül a régi táblára alapozás után, csak győződjön meg róla, hogy minden kréta és filctoll nyomot eltávolított róla előtte. Kréta tábláknál ajánljuk, hogy törölje át előtte vizes ronggyal, majd vigyen fel alapozót.
A termék nem esett át csúszásteszten és minden bizonnyal nehezebben bírja ezt a fajta terhelést, mint bármely más festék. Ez esetben a garanciánk nem érvényes, de minden további nélkül használhatja padlón is.
Természetesen – de ne tárolja 0 fok alatt.
Igen, győződjön meg róla, hogy a felület sima, töltse fel a lyukakat és vigyen fel egy alapozó réteget.
Igen, fehér festék használata előtt vigyen fel alapozót.
Az Okos Falfesték bármilyen felületre felvihető- úgy a falra, mint az asztalra stb... Ha színezett felületre viszi fel, ajánljuk, hogy fesse előtte fehérre. Más felületek, mint a matt festék, felszívhatják az Okos Falfestéket, ezért ezeket a felületeket kérjük alapozza le előtte.
Igen, a normál festékekkel ellentétben az Okos Falfesték 100% voc és oldószermentes. Teljesen szagtalan. A festék konzervdoboza újrahasznosítható.
Természetesen, az Okos Falfesték megfelel minden EU-s szabványnak.
Finoman csiszolja le, vigyen fel alapozót, hagyja megszáradni, majd fesse le.
Az Okos Falfesték bármilyen tábla filccel használható, azonban garanciát csak az általunk forgalmazott termékekre tudunk vállalni.
Az OkosFal önmagában szárazon törölhető. A hozzá kapható mikroszálas törlőkendővel egyszerűen letisztítható a fal. Ha a szöveg sokat áll a falfelületem akkor hozzá kapható folyadékkal lehet letörölni úgy, hogy nyoma se legyen. Kéthavonta javasoljuk, hogy Okos tisztítófolyadékkal mossa le a falat.
Az Okos Falfestékre alapesetben 10 év írhatósági garanciát vállalunk a garanciális feltételek betartása mellett. A legfontosabb, hogy a falfelületet előzetesen Okos Alapozóval kell kezelni.A garancia akkor is jár, amennyiben nem mi kivitelezzük a felületet, azonban ilyenkor az elkészítés után fotót kérünk be, hogy megnézhessük: szakszerűen kenték-e fel a festéket.Ha nem szakszerűen került felfestésre, akkor sajnálatos módon garanciát nem tudunk vállalni a termékre. A további feltételeket a garancia érvényesítése menüpontban találja meg.
Az Okos Falfesték jelenleg csak ilyen kiszerelésekben kapható, amik minden szükséges hozzávalót tartalmaznak.
Minden Okos Falfesték tartalmaz- Okos Falfesték A és B részt, egy henger hüvelyt, egy csiszoló egységet, kesztyűt, mikro szálas törlő anyagot, használati útmutatót és egy Okos Falfesték matricát.

Finoman csiszolja le, vigyen fel alapozót, hagyja megszáradni, majd fesse le.

Ha megszáradt, használjon olaj eltávolítót, amit legtöbb autós és műszaki boltban beszerezhet.

A festék 28 nap napon keresztül keményedik ki. Az első 15 napban egyáltalán nem lehet a felülethez hozzáérni, a 15. nap és a 28 nap között csak és kizárólag az általunk forgalmazott filcekkel lehet írni a felületre és az általunk forgalmazott mikroszálas törlőkendővel lehet törölni a felületet.

Az első írható 15 napban írás után legkésőbb 6 órával le kell törölni a felületet, azonban még az általunk forgalmazott folyadékkal sem lehet mosni. Csak és kizárólag szárazon törölhető ebben az időszakban.

Nem, az egyedi tábla festékünk 100% térfogatú szárazanyag, ami azt jelenti, hogy nagyon kevés szagot termel, de ajánljuk a szellőztetést a friss levegő és a gyorsabb száradás érdekében.

Győződjön meg, hogy az A és B rész jól el lett keverve (minimum 5 percig keverje), utána hagyja állni 5 percig. Ez az 5 perc a keverék számára  nagyon fontos. Bekeverés után egy órán belül fel kell használni azt.

Igen.  Ha a mágneses felület jó minőségű, akkor az Okos Falfesték is jól fog működni rajta. 

Az Okos Falfesték sima felületen működik a legjobban. Ha a fal nagyon érdes 

  1. lehetőség szerint töltse fel azt
  2. vagy csiszolja le a hozzáadott csiszolóval
  3. Esetleg vigyen fel egy vizes alapú fehér réteget
  4. hagyja megszáradni, majd arra kenje az Okos Falfestéket.

A legtöbb falnál mindössze simítsa le a felületet a hozzáadott csiszolóval, majd ragasztószalaggal ragassza le a festeni kívánt felület széleit Kérjük, hogy a részleteket felhordás előtt olvassa el a használati útmutatóban.

Nem, bármilyen hagyományos szivacshenger alkalmas hozzá. Egyet mi is csatolunk minden kiszereléshez.

Mindössze egy réteg szükséges. Győződjön meg róla, hogy rendesen eloszlatta az anyagot, a termékhez adott görgetővel, 5-10 alkalommal gurítson végig rajta. További információért kérjük olvassa el a használati útmutatót.

Használja a mellékelt védőkesztyűt, a védőszemüveg a felhasználó döntése. Mint minden festésnél, győződjön meg, hogy a szoba megfelelően szellőzik.

Az Okos Falfesték jelenleg kétféle színben és 4 féle méretben kapható. Mind a fehér, mind pedig az átlátszó változatból megvásárolható a 2m², 6m², illetve a 18m². Létezik még 34m²-es változat is, azonban az csak abban az esetben elérhető, ha mi kivitelezzük a felületet, ugyanis az kivitelezői változat, amivel sokkal nehezebb dolgozni.
Az Okos Falfestékhez kapható Okos Alapozó is (nem része a csomagnak), mely használatával (és szakszerű kivitelezés esetén) 10 év írhatósági garanciát vállalunk a felületre, amennyiben a garanciális feltételeket betartják, illetve szakszerűen hordják fel az anyagot.
You've just added this product to the cart: