Pontosan mi is az Okos Whiteboard Falfesték?

Legyen trendi és egyedi az irodája, felejtse el a csúnya és praktikátlan fehértáblákat és mágnestáblákat, melyekkel csak a macera van. Változtassa bármely helyiségnek a falát írhatóvá és törölhetővé. Esetleg boltja/étterme van? Ne szenvedjen többet a krétával, ne hívjon mindig dekor festőt, ha változtatni szeretne valamit a kiíráson. Kreatív a kisgyermeke de nem szeretné, hogy az otthoni falak bánják? Fesse le őket Okos Whiteboard Falfestékkel és nem kell aggódnia a felújítás miatt. Az Okos Whiteboard Falfesték falra, gipszkartonra, fémre, fára kenhető, így számos felhasználási területen nyújthat Önnek segítséget. Az Okos Whiteboard Falfesték egy speciális anyag, mely felhordása után markerrel írható és törölhető lesz. Az Okos Mágnesfestékünk együttes használatával (mely önmagában szürke, de bármilyen színre átfesthető) létre tudunk hozni mágnesezhető és írható felületet. Azaz kidobhatjuk a whiteboard táblát. Az Okos Whiteboard Falfesték jelenleg kétfajta színben kapható. Fehérben és átlátszóban. A fehér színű változat felel meg a hagyományos írható és törölhető irodai táblának, míg az átlátszó egy igazán egyedi termék. Mint ahogyan a nevéből lehet következtetni, színtelen írható festék, így a mögötte lévő falnak az árnyalatát veszi fel. Így akár olyan színű felületre írhat, amelyre csak szeretne. A választéknak csupán a képzelet tud határt szabni.

Akik már minket választottak

 
 

A mágnestábla már a múlt!

Az OkosFalat ugyanúgy mint a többi táblát szárazon lehet törölni. A hosszabb ideje fennlévő szöveget pedig táblatisztító folyadékkal lehet eltüntetni. Azonban a fehértáblákkal ellentétben itt nem kell az egész felületre ráfújni, hanem csak a törlőrongyra, ugyanis már ennyi is képes teljesen tisztára varázsolni a felületet. Ha több mint egy hónapot maradt rajta a szöveg, az OkosFalat akkor sem kell lecserélni. Speciális folyadékunk segítségével még a régi szövegek is eltüntethetőek teljes mértékben sziluettmentesen!

Ne bajlódjon a kivitelezéssel! Profi csapatunk az egész ország területén vállal kivitelezést. Amennyiben mi készítjük a falat, automatikusan jár a 10 év írhatósági (és mágnesezhetőségi) garancia!. Részletekért kattintson ide és vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot.

Mi szükséges az Okos Whiteboard festéshez?

Mágneses alap

Fehér írható/törölhető festék

Átlátszó írható/törölhető festék

Lépjen velünk kapcsolatba még ma!

Reméljük, hogy ezen összefoglaló oldal segítséget nyújt a döntésben. Amennyiben kivitelezéssel együtt szeretné megrendelni az OkosFalat, kérjük írjon a helmeczi.krisztian (kukac) ferroplay.com email címre, vagy hívjon minket hétfő és szombat reggel 8 és délután 4 között a +36302053535-ös telefonszámon. Ha csak a terméket rendelé meg azt megteheti a nap bármely órájában webshopunkon keresztül.


Tovább a kapcsolat oldalra!

További hasznos információk